Liverpool-legende: Agger har anfører-potentiale

Tidligere Liverpool-bomber Ian Rush krydser fingre for, at Daniel Agger kan holde sig skadesfri

Kommende Liverpool-anfører? (Foto: Corbis)
Kommende Liverpool-anfører? (Foto: Corbis)

Den danske landsholdsanfører, Daniel Agger, har potentialet til en dag også at overtage anførerbindet i Premier League-klubben Liverpool.

Det mener den tidligere Liverpool-målsluger, Ian Rush.

- Det vigtige er, at Agger kan lide klubben. Når man ser på de nuværende kaptajner, Jamie Carragher og Steven Gerrard, så har de begge Liverpool helt ud i fingerspidserne. Og den type ser Agger også ud til være. Han elsker tilhængerne, og de elsker ham.

Se også:

Se også: Barcelona igen på jagt efter Agger

- Så når Stevie (Gerrard. red.) går på pension, er Agger bestemt i spil til anførerbindet, slår Ian Rush fast over for Ritzau.

52-årige Ian Rush, der i sidste uge var i København for at promovere Liverpools fodboldakademier, vurderer, at Daniel Agger er blandt de første navne på Liverpool-manager Brendan Rodgers' holdkort.

- Kan han holde sig skadesfri, så er han uden tvivl Brendan Rodgers førstevalg i forsvaret. For han er ikke bare en midterforsvarer. Han er en angribende midterforsvarer.

- Jamie Carragher og Martin Skrtel er begge stærke defensivt. Men Agger er typen, der hurtigt kan bringe bolden op på modstanderens banehalvdel. Han kan også score mål. og det er en meget god ting at kunne som forsvarsspiller, siger Ian Rush.

Læs mere:

Se også: Bundhold dukker Agger og Liverpool

28-årige Daniel Agger kom til Liverpool fra Brøndby i 2006. Det er blevet til 203 optrædener for Anfield-klubben. Og det kunne være blevet til mange flere kampe, hvis ikke danskeren var rendt ind i et utal af skader.

Han har dog holdt sig fri for skader i hele den igangværende sæson. Og Ian Rush krydser fingre for, at Agger kan fortsætte stimen.

- Han har brug for at være lidt heldig og fortsætte den skadesfrie periode. Når han er kommet tilbage fra skader, føles det hver gang som om, at klubben har købt en ny dyr spiller. Så god er han, lyder det fra Liverpool-legenden.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere