Laudrup efter nyt nederlag: Vi går ikke i stå

Michael Laudrup kræver, at spillerne tager resten af sæsonen alvorligt, selv om Swansea har reddet sig

Skuffelsen er tydelig hos spanske Michu under kampen mod Arsenal. (Foto: Kieran McManus/Corbis)
Skuffelsen er tydelig hos spanske Michu under kampen mod Arsenal. (Foto: Kieran McManus/Corbis)

Premier League-klubben Swanseas manager Michael Laudrup advarer sine spillere mod at tage let på resten af sæsonen, selv om den walisiske klub formentlig har sikret sig en ny sæson i Premier League.

Lørdagens 0-2-nederlag til Arsenal var Swanseas tredje i de seneste fire kampe, og Laudrup forsøger at undgå, at hans hold går i stå i resten af sæsonen.

- Det er vigtigt, at man altid - både som hold og individuelle spillere - finder motivation i hver kamp. Vi spiller på højeste niveau, selv til træning ønsker alle at vinde, siger Laudrup ifølge Sky Sports.

Læs også:

Se også: Laudrups hjemme-magi smadret

Han gør sine spillere opmærksom på, at hvis de ønsker at bruge Swansea som springbræt til større kontrakter i bedre klubber, så nytter det ikke at "bade" sig igennem resten af sæsonen.

- Hvis du gerne vil videre og har ambitioner om at komme højere op i de kommende år, så skal du være klar til hver kamp.

- Selv hvis du har gjort det godt i går, skal du også være klar til at gøre det godt i dag og i morgen, men jeg kan ikke klage over mine spilleres indstilling. De har været fremragende, siger Michael Laudrup.

Næste opgave for Swansea er en hjemmekamp mod Tottenham, når landskamppausen er overstået.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere