Laudrup hyldet af kollegaer: Årets bedste

I undersøgelse blandt managere i de engelske topklubber er Michael Laudrup blevet stemt ind som årets bedste. Michu er samtidig årets bedste indkøb

Laudrup holder tale efter sejren i Liga Cup'en (Foto: AP)
Laudrup holder tale efter sejren i Liga Cup'en (Foto: AP)

Med sejren i Liga Cup'en og en øjeblikkelig top 10-placering, har sæsonen været en lang succes for Michael Laudrup, og nu modtager han endnu en gang hyldest for sin indsats.

I undersøgelse foretaget af Premier League-sponsoren Barclays blandt de engelske top-managere bliver Michael Laudrup stemt ind som den mest imponerende boss i Premier League denne sæson. Altså en hyldest blandt ligestillede. Det skriver Walesonline.co.uk.

Dermed mener man også, at danskeren kan være i spil som årets absolut bedste manager, når prisen skal uddeles mod slutningen af sæsonen.

Læs også:

Michael Laudrup (Foto: AP) Premier League - 11. mar. 2013 - kl. 08:17 Laudrup til linjevogter: Sig undskyld!

Den tidligere Liverpool- og Aston Villa-manager Gerard Houllier er imponeret over Laudrups præstation og forklarer, hvad der gør, at han er stemt ind på en 1. plads:

- I starten af sæsonen var der mange, der var bekymret om, hvorvidt Swansea kunne fastholde deres ellers imponerende start på livet i den bedste række. Men Michael er lykkedes med at fortsætte deres udvikling, og senest har de så vunder Liga Cup'en.

- Han har desuden lavet en af de mest imponerende indkøb denne sæson i Michu, og han fortjener hyldets for sin indsats, siger Houllier.

Læs også:

Roland Lamah var den mest ærgerlige mand på The Hawthorns lørdag eftermiddag. Det var hans mål, der fejlagtigt blev annulleret. (Foto: PA) Premier League - 10. mar. 2013 - kl. 09:33 TV: Her får Laudrup tyvstjålet et point

Også Swanseas spillestil møder anerkendelse blandt de adspurgte toptrænere. Her siger en tredjedel, at den meget offensive tilgang til spillet for de nyligt oprykkede hold - her i blandt Swansea - har haft den største taktiske indflydelse på Premier League de seneste fem år.

Super-indkøbet Michu bliver ligeledes hyldet i undersøgelse og kaldt sæsonens bedste indkøb. Bl.a. foran Manchester Uniteds Robin van Persie.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere