Laudrup til linjevogter: Sig undskyld!

Michael Laudrup vil have, at linjevogter Lee Betts skal sige undskyld til sin spiller for at forkert annullere et mål

Michael Laudrup er ikke ligefrem kendt for sine voldsomme udbrud. Men føler han sig forkert behandlet, så vil han trods alt ikke finde sig i det. Og det skal hans spillere heller ikke.

Nu vil Swansea-manageren have, at linjevogter Lee Betts skal undskylde overfor Swansea-spilleren Roland Lamah, efter han helt forkert fik annulleret et mål til 2-2 i kampen mod West Bromwich i lørdags.

Kampen endte 2-1 til West Bromwich, og beslutningen om at annullere målet fik således afgørende betydning for kampens udfald.

Roland Lamah modtog bolden fra en West Bromwich-spiller og var derfor aldrig offside.

Se klippet:

Roland Lamah var den mest ærgerlige mand på The Hawthorns lørdag eftermiddag. Det var hans mål, der fejlagtigt blev annulleret. (Foto: PA) Premier League - 10. mar. 2013 - kl. 09:33 TV: Her får Laudrup tyvstjålet et point

- Når nogen lavede en stor fejl i Spanien, ville de ryge i en såkaldt 'fryser', hvilket betyder, at de vil sidde ude nogle kampe. Men hvad får jeg ud af, at linjevogteren ikke er involveret i de næste kampe, spurgte Michael Laudrup ifølge flere engelske medier.

- Jeg synes, at der i både fodbold såvel som i livet skal være konsekvenser, hvis man laver fejl. Ingen behøver undskylde til mig, men han bør undskylde overfor spilleren. Det ville have været et fantastisk mål for Lamah, sagde Laudrup.

Se også: Snydt Laudrup: Det er frustrerende

Swansea ligger efter nederlaget nummer ni i Premier League med syv point ned til Fulham og tre point op til West Bromwich. De møder på lørdag hjemme Arsenal, som de tidligere på sæsonen slog imponerende 2-0 på London-mandskabets hjemmebane.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere