Forrygende Liverpool-comeback

Luis Suarez scorede og fik straffespark, da Liverpool fik den tredje sejr i træk efter at have været bagud mod Tottenham

Jan Vertonghen (nr. 2 fra højre) scorede to gange for Tottenham - men det var ikke nok til point mod Liverpool. (Foto: AP/Clint Hughes)
Jan Vertonghen (nr. 2 fra højre) scorede to gange for Tottenham - men det var ikke nok til point mod Liverpool. (Foto: AP/Clint Hughes)

Liverpool er på vej. Stærkt på vej.

Men den tidligere storklub er sandsynligvis kommet for sent i gang til at blande sig i top-4 og Champions League-billetterne.

Men 3-2 sejren over Tottenham på Anfield viste, at Liverpool har et mandskab, der på sigt godt kan blande sig i den øverste del af tabellen.

I en underholdende og i store perioder meget velspillet forestilling bølgede spillet frem og tilbage.

Luis Suarez bragte hjemmeholdet i front med sin sæsontræffer nummer 22. Philippe Coutinho og Luis Enrique stod for oplægget, som Premier Leagues topscorer udnyttede med stor sikkerhed.

Læs også:

Se også: Pris for Bales ydelser: En rund milliard

Men Tottenham er ikke et mandskab, der slår op i banen. Spurs har været inde i en stærk periode, og nederlaget på Anfield i går var faktisk blot det andet nederlag i de seneste 17 kampe.

Kort før pausen fik Tottenham belønning for det pres, hjemmeholdet var sat under. Gareth Bale slog indlægget og både Daniel Agger og ikke mindst Glen Johnson var meget passive i feltet, hvor belgieren Jan Vertonghen nåede højest og udlignede bag Brad Jones.

Efter pausen bevarede gæsterne fra Tottenham momentum. Hjemmeholdet blev i starten af anden halvleg spillet baglæns ud af Anfield. Jan Vertonghen var manden med sidste fod på bolden endnu engang efter Gareth Bales forarbejde.

Tottenham havde siden flere muligheder for at lukke kampen. Gylfi Sigurdsson sparkede på stolpen i en situation, hvor Gareth Bale igen havde næstsidste fod på bolden.

Læs også:

Se også: Carragher står foran milepæl i Liverpool

Der skulle en alvorlig fejl til for at bringe Liverpool tilbage i kampen. Kyle Walker sendte en pasning mod eget mål. Lloris kiksede, og så var det en enkel sag for Stewart Downing at bringe balance i regnskabet.

Der skulle en ny graverende fejl til for at sikre hjemmeholdet sejren. Jermain Defoe sparkede bolden tilbage i eget felt. Den havnede lige i fødderne på Luis Suarez, der blev væltet. Et klart straffespark, som kaptajn Steven Gerrard omsatte med en flad scoring til højre for Tottenham-keeperen.

Det var i øvrigt første gang i denne sæson, at Liverpool besejrede et mandskab fra top-7.

Resultater fra 29. spillerunde i Premier League:

Norwich-Southampton 0-0.

Tilskuere: 26.783.

Reading-Aston Villa 1-2 (1-2).

1-0 Nathan Baker (32. minut/selvmål). 1-1 Christian Benteke (33. minut). 1-2 Gabriel Agbonlahor (45. minut).

Tilskuere: 24.102.

QPR-Sunderland 3-1 (1-1).

0-1 Steven Fletcher (20. minut). 1-1 Loic Rémy (30. minut). 2-1 Andros Townsend (70. minut). 3-1 Jermaine Jenas (90. minut).

Tilskuere: 18.169.

WBA-Swansea 2-1 (1-1).

0-1 Luke Moore (33. minut). 1-1 Romelu Lukaku (40. minut). 2-1 Jonathan de Guzman (61. minut/selvmål).

Tilskuere: 24.832.

Newcastle-Stoke 2-1 (0-0).

0-1 Jonathan Walters (67. minut/str.). 1-1 Yohan Cabaye (73. minut). 2-1 Papiss Cisse (90. minut).

Tilskuere: 50.703.

Liverpool-Tottenham 3-2 (1-1).

1-0 Luis Suarez (21. minut). 1-1 Jan Vertonghen (45. minut). 1-2 Jake Livermore (53. minut). 2-2 Stewart Downing (66. minut). 3-2 Steven Gerrard (82. minut/str.).

Tilskuere: 44.752.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere