Pris for Bales ydelser: En rund milliard

Real Madrid forbereder ifølge engelsk avis at sprænge banken for at få fingre i Tottenham-stjernen Gareth Bale

Gareth Bale er har været ustoppelig på det seneste. (Foto: AP)
Gareth Bale er har været ustoppelig på det seneste. (Foto: AP)

Gareth Bale har været uhyggelig i denne sæson, hvis man holder med andre hold end Tottenham, og på det seneste er han gået helt amok med 11 mål i ni kampe for Tottenham og Wales.

Real Madrid, der har været ude efter den 23-årige kantspiller i nogen tid, planlægger derfor ifølge The Mirror et kæmpebud, der skal overbevise Tottenham-ledelsen og ikke mindst bestyrelsesformand Daniel Levy om, at et salg er en god idé.

Levy har mange gange udtalt, at Tottenham ikke er en klub, der uddanner og sælger topspillere til andre klubber, men ifølge avisen vil Real Madrid alligevel gøre et forsøg med et bud på 60 millioner pund, eller 513 millioner kroner.

Dertil kommer en formodet løn på 10 millioner pund om året i en fem-årig periode, eller sammenlagt 428 millioner kroner i løn.

Gareth Bale og Tottenham skal søndag klokken 17 forsøge at overliste Daniel Agger og tage endnu et skridt mod Champions League - og lægge pres på Manchester City i kampen om Premier Leagues andenplads - når det gælder udekampen mod Liverpool.

Se også:

Se også: Iskold søndag med svedig topsport på tv

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere