Liverpool-manager: Gælden påvirker ikke vores indkøb

Selv om gælden er vokset i Liverpool, så har Brendan Rodgers uændrede muligheder for at hente nye spillere.

Steven Gerrard kan se frem til nye holdkammerater, selvom Liverpools gæld er vokset betydeligt. (Foto: AP)
Steven Gerrard kan se frem til nye holdkammerater, selvom Liverpools gæld er vokset betydeligt. (Foto: AP)

Selv om Liverpool kører med underskud, så vil de røde tal ikke påvirke klubbens muligheder for at forstærke sig med nye spillere.

Det fastslår manager Brendan Rodgers, efter at klubbens gæld i det seneste regnskabsår er steget fra 65,4 til 87,2 millioner pund svarende til 747 millioner kroner.

Se også:

Se også: Liverpool med blodrøde tal

- Jeg har fået forsikringer om, at det ikke kommer til at få betydning for mine muligheder for at bygge holdet op, siger Rodgers ifølge nyhedsbureauet AFP.

Liverpool er ejet af Fenway Sports Group, og manageren holder fast i, at det trods alt er gået fremad, efter at det amerikanske selskab købte klubben i efteråret 2010.

- Jeg synes, at man må give bestyrelsen og Fenway Sports Group masser af ros, for de overtog en stor gæld - næsten 400 millioner pund (3,4 milliarder kroner, red.) - så der er sket meget på kort tid samtidig med, at der er blevet investeret i holdet.

- De har overholdt alt, hvad de har lovet mig, og sagt til mig, at alle de penge, de har, vil blive brugt på holdet, så det bliver endnu bedre, siger Brendan Rodgers.

Rodgers var i sidste sæson manager i Michael Laudrups Swansea, men skiftede før denne sæson til Liverpool, der for øjeblikket er nummer syv i Premier League, 29 point efter topholdet Manchester United.

Se også:

Se også: Ekspert: Drop Agger, Barcelona

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere