United og Nike samarbejder: Vil hente Ronaldo 'hjem'

Et bud på mindst 550 millioner kroner skal ifølge engelsk avis bane vej for et Ronaldo-comeback i Manchester United

Sir Alex Ferguson ville elske at se Ronaldo tilbage i Manchester. (Foto: AP)
Sir Alex Ferguson ville elske at se Ronaldo tilbage i Manchester. (Foto: AP)

Manchester United og Sir Alex Ferguson har ifølge den engelske avis The Sun en stærk partner i ønsket om at hente Ronaldo 'hjem' fra Real Madrid.

Ifølge avisen mødtes repræsentanter for den engelske storklub fredag med repræsentanter for Nike i London. På bordet skal have ligget to temaer: Forlængelsen af sportsmærkets sponsorat med Manchester United, og begges ønske om at se Ronaldo i Uniteds røde Nike-trøje.

Ifølge avisen vil den 28-årige portugiser - som United i 2009 solgte til Madrid for knap 700 millioner kroner - koste mindst 550 millioner kroner at hente tilbage til England.

Nike købte i 2002 Manchester Uniteds trøjesponsorat for 2,6 milliarder. Den kontrakt udløber i 2015. The Sun anslår, at sportsmærket skal give det dobbelte for at forlænge aftalen.

Klubben vil angiveligt gå efter at forlænge aftalen så hurtigt som muligt, så der allerede til sommer er penge i kassen til et kæmpebud på Ronaldo. Og Nike skal være lydhør overfor den idé. Nike er i forvejen støvlesponsor for Ronaldo, men Real Madrid spiller i Adidas-tøj.

Se også:

Se også: Rørt Ronaldo tilbage på Old Trafford: Det var utroligt

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere