Swansea jubler: Laudrup forlænger

Kontrakt til juni 2015. - Jeg ser frem mod flere spændende ting med holdet og klubben, siger den danske manager

Så er der jubel i Wales.

Michael Laudrup har forlænget sin kontrakt med Swansea til juni 2015, oplyser klubben på sin hjemmeside.

'Laudrup har været en inspiration, siden han har overtaget manager-posten i sommer og har guidet 'svanerne' til at være nummer otte i Premier League samt sikret klubbens første store trofæ med en knusende 5-0 sejr over Bradford i Capital One Cup-finalen på Wembley', står der på klubbens hjemmeside.

'Og med spekulationer, som har forbundet den 48-årige med et antal klubber verden over, er Swanseas formand Huw Jenkins glad for at have sikret hans arbejde længere end den nuværende kontrakt, som løb til udgangen af næste sæson', skriver klubben videre på hjemmesiden.

Læs også:

Se også: Hylder Laudrups Swansea: Spiller som Barcelona

Klubben kalder det 'et boost' for enhver, der er involveret i klubben - spillere, staben og bestyrelsen samt naturligvis de vigtigste af dem alle - fansene, som formanden slår det fast.

- Du kan aldrig garantere, hvordan tingene kommer til at fungere, når du ansætter en ny manager, ikke mindst efter sidste sæsons succes, men jeg tror, alle selv har set, hvordan Michael har hjulpet til med at tage denne klub op til et højere niveau, siger Huw Jenkins.

Han slår fast, at Michael Laudrup har den samme filosofi omkring fodbold, som der er i resten af klubben.

- Han har sikret, at vi har haft fremgang igen i denne sæson, og jeg er overbevist om, at hans viden, erfaring og ekspertise vil sikre yderligere fremgang i de kommende år, siger formanden.

Læs også:

Se også: Historiker: Laudrups Swansea bedst nogensinde

Laudrup jubler også over forlængelsen: 'Vi har startet noget i denne sæson, som jeg gerne vil fortsætte'.

- Jeg ved, der har været mange spekulationer om min fremtid, men jeg har hele tiden sagt, at jeg er glad her, og jeg har ikke været i tvivl, om at jeg gerne ville blive.

- Jeg ser allerede nu frem mod den næste sæson og ser frem til, at der vil ske spændende ting med holdet og med klubben i Europa, siger den optimistiske Michael Laudrup til hjemmesiden.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere