Ferguson om Rooney-exit: Sludder!

Manchester Uniteds manager afviser, at Wayne Rooney er på vej væk efter nedturen til Real Madrid

Wayne Rooney og Alex Ferguson har samarbejdet siden 2004, og de stopper ikke foreløbig. (Foto: AP)
Wayne Rooney og Alex Ferguson har samarbejdet siden 2004, og de stopper ikke foreløbig. (Foto: AP)

De seneste dages skriverier som følge af Alex Fergusons prioriteringer i kampen mod Real Madrid har sendt Wayne Rooney væk fra Manchester United, når denne sæson er overstået.

Det har i højere grad været spørgsmål om, hvem der skulle overtage den stærke angriber, end hvorvidt han og ledelsen i klubben kunne finde hinanden.

Det kan de dog, forsikrer Ferguson nu.

- Skal vi tage det Wayne Rooney-sludder først? Eller skal vi snakke mere seriøst? Rooney er her næste sæson. Det har I mit ord på, sagde skotten fredag på sit pressemøde.

Ferguson gav angriberen et kvarter på banen, da United røg ud til Real forleden. Og det var der ifølge manageren en god forklaring på.

- Der er ingen problemer mellem Rooney og jeg. Danny Welbeck var den bedste spiller at have på banen (for at stække Xabi Alonso, red.). Og at påstå, at vi ikke taler sammen på træningsbanen er noget vrøvl, sagde han.

Læs også:

Se også: Ingen vil have Rooney

Han blev mere overrasket over, at ingen er kommet med bemærkninger om japanske Shinji Kagawa.

- Han scorede et hattrick (mod Norwich, red.), og jeg lod ham blive på bænken. Det har ingen nævnt. Jeg havde troet, at jeg ville få mere kritik for det, kom det spagt fra Ferguson.

United tabte 2-1 efter at have spillet med 10 mand det meste af 2. halvleg efter en direkte forkert dom af dommer Cüneyt Cakir. Det fik, da udvisningen kom, Ferguson helt op i det røde felt. Og han er stadig ikke kommet helt ned igen.

- Med hensyn til dommeren er det svært at blive ved med at tro på tingene. Det er tredje gang, vi er blevet slået ud som følge af en dommers beslutning, sagde han.

United møder Chelsea i FA Cup'en søndag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere