Ekspert: Drop Agger, Barcelona

Liverpool vil ikke slippe sin danske guldfugl, der heller ikke er meget for at forlade Anfield. Derfor bliver FC Barcelona ikke et tema for Daniel Agger

Daniel Agger bliver i Liverpool, selvom FC Barcelona angiveligt er ude efter ham, mener Morten Bruun. (Foto: Corbis)
Daniel Agger bliver i Liverpool, selvom FC Barcelona angiveligt er ude efter ham, mener Morten Bruun. (Foto: Corbis)

Angiveligt skulle selveste FC Barcelona igen være interesseret i Daniel Agger.

Og den danske landsholdsanfører har kvaliteterne til at begå sig på storholdets defensive linie. Men det er alligevel stærkt usandsynligt, at der bliver tale om et skifte, mener den tidligere europamester Morten Bruun.

- Jeg mener, at han er stærk nok. At han er venstrebenet og endnu ikke har passeret de 30 er klare fordele. Men på grund af den kontrakt, han har lavet med Liverpool sidste år, samt det faktum, at han jo er inkarneret Liverpool-mand er medvirkende til, at jeg tvivler stærkt på det, siger Bruun, der er ekspertkommentator for 6'eren og hver lørdag har en klumme om Premier League i Ekstra Bladet.

Agger valgte sidste år at forlænge sin kontrakt med den traditionsrige storklub, således at han er bundet til 2016, mens han ligeledes sidste år fik tatoveret YNWA (You'll Never Walk Alone) på knoerne som tegn på sit troskab til klubben.

Se mere:

Se også: Barcelona igen på jagt efter Agger

- Det springende punkt er, at Liverpool simpelthen ikke vil slippe ham. Desuden forlængede han i sommer. Derfor tror jeg ikke, at han smutter. Dengang traf han en beslutning. Om han ville blive et Liverpool-ikon og måske ikke vinde så mange titler, eller om han ville videre og vinde titler.

- Agger laver ikke en Mascherano, der nægtede at spille og lagde pres på klubben for at skifte (til netop Barcelona, red.). For Agger kan stille klubben i en penibel situation, og det gør han ikke, mener Morten Bruun.

- Hans tatovering harmonerer dårligt med at ville chikanere sig væk et år senere.

Barcelonas defensiv er ikke verdens mest stabile, hvor Carles Puyol ligner en mand, der seriøst overvejer at smide benskinnerne til vask for sidste gang, mens Gerard Piqué er alt andet end overbevisende. Derfor er det naturligt at nævne Agger.

Se mere:

Se også: Rodgers: Agger har været enestående

- Han passer ind og har jo været på tale før. Jeg kan ikke se, hvorfor han ikke skulle være et tema, siger Bruun.

- De er jo glade for spillende forsvarsspillere. Og det er Agger jo. I den sammenhæng er det ingen ulempe at være venstrebenet. Han er dygtig nok. Spørgsmålet er vel, om han er hurtig nok. Det er fint at være god i luften, men det er i Spanien ikke så afgørende en faktor, som tilfældet er i England.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere