Engelske topjournalister: Hvem vil købe Bendtner?

Arsenal skal ifølge Henry Winter fra The Telegraph ikke forvente at få mange pund for sin 25-årige danske skandaleangriber

Niclas Bendtner kommer ikke til at indbringe Arsenal mange penge
Niclas Bendtner kommer ikke til at indbringe Arsenal mange penge

- Arsenal ville sikkert glædeligt køre ham hen til en ny klub og kun tage betaling for benzinen!

The Telegraph-journalisten Henry Winter siger det med et grin, men bag grinet gemmer alvoren sig.

For som han siger til ekstrabladet.dk: Hvem vil købe Nicklas Bendtner?

Den 25-årige danske angriber har ingen fremtid i Arsenal, der igen til sommer vil forsøge at slippe af med B52. Men det bliver ingen nem opgave for The Gunners. Bendtner har med sine skandaler og manglende mål gjort sig selv til en vare, der ikke er let at sælge.

Læs mere:

Se også: Arsenal: Bendtner er Juventus' ansvar

- Hans renomme har været for nedadgående i to år nu, og det bliver i hvert fald ikke til Ronaldo-pris, at Arsenal sælger ham, siger Henry Winter, der ikke tør byde på, hvor meget – eller hvor lidt – Bendtner ender med at gå for:

- Men det bliver ikke meget. Alle ved jo, at Arsenal vil af med ham, og det trækker prisen ned. Han har også kun et år tilbage af sin kontrakt, og det trækker yderligere ned. Der er 5-6 spillere, som Arsenal gerne vil ha’ strøget fra lønningslisten, og Bendtner er en af dem, siger Henry Winter.

Læs mere:

Se også: Juventus giver Bendtner kæmpebøde

Nicklas Bendtner har kontrakt med Arsenal frem til sommeren 2014, og da han var varmest i det engelske, prissatte Arsenal ham til omkring £8 mio. (ca. 69 mio. kr.). Det er dog efterhånden længe siden, og ifølge John Cross, der dækker klubben for The Mirror, vil Arsenal være lykkelige, hvis nogen ville betale det halve nu:

- Bendtner har været i overskud længe, og det er klart, at den seneste episode (spritkørslen i København, red.) ikke hjælper. Arsenal vil helt sikkert være skuffede over ham, og de vil gøre alt for at slippe af med ham. Igen.

Læs også:

(Foto: Mogens Flindt) Italiensk fodbold - 6. mar. 2013 - kl. 11:02 'Glem alt om topklubberne Bendtner'

- Men jeg tror ikke, at andre engelske klubber ligefrem står og tripper for at snuppe ham. Tidligere talte de om at kunne sælge til omkring otte mio. pund, men nu vil de nok være mere end lykkelige, hvis de kan få det halve. Det bliver svært for Arsenal, lyder vurderingen fra The Mirror-journalisten.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere