Rooney færdig i United: Så meget koster han

I de engelske aviser er det stort set et faktum, at Wayne Rooney er fortid i Manchester United til sommer

(Sreendump: thesun.co.uk)
(Sreendump: thesun.co.uk)

Efter Alex Ferguson besluttede sig for at droppe Wayne Rooney til startopstillingen Champions League-braget mod Real Madrid og kun gav sin stjerne godt og vel 15 minutter på banen, er der bred enighed i den engelske presse om, at Manchester United til sommer er et hold uden angrebsstjernen.

Rooney har til sommer to år tilbage af den kontrakt, han forlængede for lidt over to år siden. Dengang var der også kontroverser, for Rooney havde offentligt sagt, at han ønskede at forlade klubben på grund af mangel på ambitioner fra Manchester United-ledelsens side. Han kom dog hurtigt på andre tanker og forlængede i stedet med de røde djævle.

Læs også:

Se også: Er Rooney fortid i United?

Episoden forværrede dog Rooneys forhold til Manchester Uniteds magtfulde manager Alex Ferguson, og med den seneste udvilking - Rooneys plads på bænken mod Real Madrid - er Rooney færdig i United til sommer. I hvert fald hvis man skal tro den samlede engelske sportspresse.

Prisen for landsholdsangriberen bliver sat et sted mellem 180 og 320 millioner kroner alt efter hvilken avis, man læser.

Der er flere grunde til, at Alex Ferguson kraftigt overvejer at sælge den populære angriber. Hele sæsonen har Rooney haft svært ved at tabe et par overflødige kilo, og samtidig har hans fitness aldrig rigtig ramt toppen efter sommerpausen. Det gider Manchester United-manageren ikke længere vente på sker.

Se også:

Se også: Se det: Her går United-stjernerne amok på dommeren

Se mere:

Se også: Søvnløs nat til Manchester United-stjerne

Normalt begynder Manchester United at indlede forhandlinger med spillere, de ønsker at forlænge med, når der er to år tilbage af kontrakten, men der har ingen henvendelser til Rooney-lejren været i denne omgang.

Wayne Rooney har spillet 394 kampe for Manchester United og scoret 195 mål siden skiftet fra Everton i 2004.

Læs også:

Se også: Tidligere topdommer: Et rødt kort til United var ikke nok

For nyligt udtalte Rooney, at hans mål var at overgå Sir Bobby Charltons scoringsrekord for Manchester United på 249 mål. Tror man den engelske sportspresse, så kommer det nu ikke til at ske.

De oliefinansierede og nyrige klubber Paris Saint-Germain og Manchester City er begge mulige destinationer for Rooney, der dog ifølge Daily Mail først og fremmest vil kæmpe for at redde sin Manchester United-karriere.

1 af 4 (Screendump: mailonline.co.uk)
2 af 4 (Screendump: mirror.co.uk)
3 af 4 Er Rooney fortid i Manchester United? (Foto: PA)
4 af 4 (Sreendump: thesun.co.uk)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere