Barcelona igen på jagt efter Agger

I sommer sneg FC Barcelona sig rundt omkring Daniel Agger, og nu Cataloniens stolthed vendt tilbage til LIverpool

FC Barcelona har udset sig Daniel Agger som afløseren for Carles Puyol. (Foto: AP)
FC Barcelona har udset sig Daniel Agger som afløseren for Carles Puyol. (Foto: AP)

Det begynder at ligne de sene efterår i karrieren for FC Barcelonas kaptjan Carles Puyol, og når der ikke står et talent fra akademiet på spring, så må Cataloniens stolthed åbne for pengepungen.

I sommer krøb Barcelona rundt omkring Daniel Agger, hvor bl.a. Javier Macherano bekræftede overfor Ekstra Bladet, at han hellere end gerne blev genforenet med sin gamle Liverpool-holdkammerat i Barcelona.

Det blev ved interesseren, der døde hen med transfervinduets lukning, men nu er Barcelona kommet tilbage - og til sommer vil de smide et reelt bud på den danske landsholdsanfører. Det skriver både The Sun og Daily Mirror

Læs også:

Se også: Lang karantæne til Barca-keeper

Manchester City prøvede lykken sidste sommer, men fik et bud på små 200 millioner afvist.

I Liverpool vil manager Brendan Rodgers formentlig gøre alt for at beholde Agger i klubben, for Rodgers kan meget vel stå i den situation, at han skal hente tre nye midterforsvarere til Beatles-byen.

Jamie Carragher stopper karrieren til sommer, mens Sebastian Coates kan være på vej tilbage til sydamerikansk fodbold. Han har ikke imponeret sin manager, og Martin Skrtel rygtes tilbage til Zenit Skt. Petersburg, efter han har haft svært ved at spille op til niveau.

Se mere:

Se også: Liverpool med blodrøde tal

Et af Rodgers emner til den nye sæson bliver Swanseas anfører Ashley Williams, men også Stefan de Vrijs fra Feyenoord nævnes som en mulighed. En af de to skulle så meget gerne stå ved siden af Agger, når den næste sæson starter op - men det er kun hvis Barcelona ikke får held med at hente den stærke dansker.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere