Gigantbud på Arsenal

Arsenal bliver den dyrest handlede klub nogensinde, hvis mellemøstligt konsortium får held med overtagelsesforsøg

Arsene Wenger får muligvis snart en pengetank i ryggen, som kan gøre alle managere misundelige. Hvis han ellers indgår i de planer, som et mellemøstligt konsortium har for Arsenal. (Foto: AP)
Arsene Wenger får muligvis snart en pengetank i ryggen, som kan gøre alle managere misundelige. Hvis han ellers indgår i de planer, som et mellemøstligt konsortium har for Arsenal. (Foto: AP)

Der er ingen tvivl om, hvad Arsenal-tilhængerne kommer til at tale om, når de søndag sidder på tribunen på White Hart Lane til lokal- og topopgøret mod Tottenham i Premier League.

De kommer til at tale om det købstilbud, der ifølge The Telegraph er på vej til den amerikanske ejer af klubben, Stan Kroenke.

Det er ikke småpenge, det drejer sig om. Avisen mener at vide, at der er tale om et bud på 1,5 milliarder pund, eller 13 milliarder danske kroner.

Det er et ikke nærmere identificeret mellemøstligt konsortium beastående af penge fra Qatar og De Forenede Arabiske Amiorater, der står klar med det enorme beløb, der ville gøre Arsenal til den dyrest handlede klub nogensinde.

Giganttilbuddet skal gå på fuldt ejerskab og få Arsenals gæld på 250 millioner pund til at fordampe som en pyt i ørkenen.

Ifølge The Telegraph ligger der i tilbuddet en plan om, at klubben tilføres transfermidler, der kan føre den til tops i engelsk og europæisk fodbold, ligesom billetpriserne på Emirates angiveligt skal sænkes.

Et møde mellem de nye investorer og Stan Kroenke er angiveligt nært forestående, og amerikaneren vil formentlig være stærkt fristet til at sælge. Han står angiveligt til at lave en profit på 400 millioner pund, eller 3,5 milliarder kroner, for sin andel af Arsenal-aktierne.

Både Manchester City oig Paris Saint-Germain er indenfor de sidste år blevet købt af stenrige mellemøstlige konsortier.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere