Avis: Spillerne frygter Laudrup-exit

Swanseas spillere tror ifølge angelsk avis ikke på, at klubben kan holde på Michael Laudrup

Michael Laudrups succes i Swansea har åbnet op for talrige spekulationer om hans fremtid. (Foto: AP)
Michael Laudrups succes i Swansea har åbnet op for talrige spekulationer om hans fremtid. (Foto: AP)

Michael Laudrup kan ikke garantere, at han er manager i Swansea efter den igangværende sæson. Det sagde danskeren selv i denne uge.

Se også:

Se også: Laudrup afviser ikke et skifte

I følge The Mirror er spillerne i den walisiske klub også usikre på, hvorvidt danskeren er deres manager efter sommerferien, selvom klubben i øjeblikket arbejder på at forlænge danskerens kontrakt med et år, så den først udløber i sommeren 2015.

- Spillerne tror, at han ender med at rejse. Ingen tror, at han selv leder efter et nyt job, men han vil få svært ved at modstå et stort tilbud, siger en Swansea-kilde med henvisning til de mange historier, der sætter Laudrup i forbindelse med klubber som Real Madrid og Chelsea.

- Selv om han underskriver en ny kontrakt, er det kun for at klubben kan sikre sig en (økonomisk) kompensation, siger kilden til avisen.

Ifølge en anden avis, The Daily Express, er Swansea allerede begyndt at kigge sig om efter en ny manager. Klubbens bestyrelsesformand Huw Jenkins indrømmer ifølge avisen godvilligt, at det er usandsynligt, at Michel Laudrup er manager længere end til 2014.

Swansea-holdet vandt lørdag på hjemmebane 1-0 over Newcastle, og dermed ser klubben ud til at få sin tredje sæson i træk i Premier League, foruden triumfen i Liga Cuppen i den forgangne uge.

Se også:

Se også: Lucky Laudrup: Swansea vandt efter Newcastle-koks

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere