Engelske stjerner på årets dummeste druktur

Queens Park Rangers virker dømt til nedrykning efter fem dages druktur i Dubai

Queens Park Rangers-spillerne har mildest talt ikke præsteret i denne sæson - det bliver ikke bedre af fem dages druk i Dubai. (Foto: AP)
Queens Park Rangers-spillerne har mildest talt ikke præsteret i denne sæson - det bliver ikke bedre af fem dages druk i Dubai. (Foto: AP)

Når man ligger sidst i Premier League og lige har tabt 4-1 til Swansea er det nok en dårlig idé at tage på en fem dages druktur.

Det var ikke desto mindre, hvad Queens Park Rangers' tur til Dubai i midten af februar tilsyneladende udviklede sig til.

- Nogle spillere gik ud indtil klokken 3, 4, 5 om morgenen - og tog så til træning klokken 8. Det var som en polterabend. Nogle folk så ud, som om det var en fem-dages ferie. Og det var ikke bare en eller to af os. Det er det, der er problemet, siger en af de førsteholdsspillere, som The Mirror har talt med.

Ifølge tre anonyme spillere, som avisen har talt med, blev der trænet fra 8 til senest 9.30, hvorefter spillerne var overladt til selv at finde noget at bruge tiden på.

- Vi havde fri hele dagen. Det betød shopping, tid i poolen, natklubber. Vi var på ferie, det var bare en fest. Nogle af barregningerne var enorme, kæmpestore, titusindvis af pund for en enkelt aften. To-tre spillere kunne ikke træne næste dag. Så slemt var det, fortæller en af spillerne.

Redknapp: Jeg tror ikke på det
- Nogle af os mener, at manageren kunne have haft bedre kontrol med det, hvis han havde boet på samme hotel. Hvad er det for en klub, der tillader et hold, som har 17 point og kun to sejre i sæsonen, at gøre sådan noget? Det er umuligt at overleve på den måde, og det gør klubben ikke, lyder det fra en anden af de spillere, der beskrives som profiler på QPR-holdet.

Manager Harry Redknapp boede, som spilleren fortæller, på et andet hotel, og han nægter overfor avisen at tro på, at det stod så slemt til. Redknapp mener ligefrem, at 'spillerne trænede hårdere på denne tur end på nogen tur, jeg har deltaget i.'

- Vi arbejdede maksimalt, alle sammen, vi knoklede i halvanden time hver dag. Ingen kom for sent, siger Redknapp, der ikke tror på drukhistorierne:

- Jeg tror ikke på det, du siger. Det kan jeg ikke forestille mig, svarer Redknapp til The Mirrors oplysninger.

Men de fem dages druk kunne ses på banen, da QPR efterfølgende tabte 2-0 på hjemmebane mod Manchester United. Det mener en af de spillere, avisen har talt med:

- Når man tager forberedelserne i betragtning, efter sådan en uge, var det næsten umuligt for os at spille mod United. Konditionsmæssigt var det en katastrofe.

Kaos på træningsanlægget
- Da vi spillede mod United, spillede de ikke engang. Det behøvede de ikke. De har nogle fantastiske spillere, men nogle af dem er ikke i topform, og nogle har været skadet - og de løb lige forbi os, som om vi ikke var der. Det må bare ikke ske, lyder det fra en af spillerne, der beskriver atmosfæren på holdet og i klubben som rent kaos.

- Nogle folk går rundt og siger, at de ikke kan vente på sæsonafslutningen, så de kan komme et andet sted hen.

- I øjeblikket er holdet splittet i en gruppe af udenlandske spillere og en gruppe engelske spillere. Der er intet kammeratskab, ingen kampvilje for hinanden.

- Træningsbanen er et gedemarked, en million mennesker, som ikke burde være der, men som er ven med en eller anden. Der er ingen struktur, det er rent kaos, og jeg har aldrig oplevet noget lignende, siger en af spillerne.

Queens Park Rangers, der har syv point op til nedrykningsstregen, spiller lørdag eftermiddag på udebane mod Southampton.

Se også:

Se også: Vild fodboldweekend på dit tv

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere