Laudrup afviser ikke et skifte

- Jeg har aldrig sagt, at jeg ikke vil være manager i en stor klub, lyder det fra Michael Laudrup, der igen er på tale til jobs i Real Madrid og Chelsea

Michael Laudrup er på rekordtid blevet lidt af en folkehelt i Swansea - klubben ved dog godt, at den har danskeren på lånt tid. (Foto: AP)
Michael Laudrup er på rekordtid blevet lidt af en folkehelt i Swansea - klubben ved dog godt, at den har danskeren på lånt tid. (Foto: AP)

Mens der i øjeblikket tilsyneladende forhandles om en et-årig forlængelse af Michael Laudrups managerkontrakt i Swansea, der i forvejen løber til sommeren 2014, åbner danskeren nu en dør på klem for, at han allerede efter den igangværende sæson kan forlade den walisiske klub.

I hvert fald vil danskeren ikke love noget.

- Jeg har sagt et par gange, at det er min intention at blive her, men så igen, hvem kender fremtiden? siger Laudrup til avisen This is South Wales.

- Intentioner er én ting, men hvem ved? Hvem ved ærlig talt, hvad de laver næste år, med 100 procents sikkerhed? lyder det fra Laudrup.

Se også:

Se også: Swansea: Laudrup forlænger

Danskeren er på det seneste igen blevet sat i forbindelse med Real Madrid og senest Chelsea, som med stor sikkerhed skiller sig af med Rafael Benitez efter sæsonen. Og danskeren er ikke blevet mindre interessant efter Liga Cup-triumfen med Swansea.

Laudrup har tidligere sagt, at han ikke går og drømmer om et job i en europæisk topklub, men den udtalelse præciserer han gerne:

- Jeg har aldrig sagt, at jeg ikke vil være manager i en stor klub. Det er bare ikke noget, jeg går og drømmer om. Der er en forskel.

- Hvis jeg rejser en dag, så gør jeg det, og hvis jeg ikke gør, så gør jeg ikke. Det har ikke noget med ambitioner at gøre, for jeg har ambitioner. Hvordan skulle jeg kunne spille for topklubber i 17 år og vinde masser af titler, hvis jeg ikke havde ambitioner?

Se også:

Se også: Kæmpe parade: Laudrups royale modtagelse

- Jeg har bare ikke planer, som rækker tre år frem. Sådan har jeg det, siger Michael Laudrup.

Swanseas bestyrelsesformand Huw Jenkins siger, at han er overbevist om, at Laudrup også er hans manager i næste sæson - men igen sniger en lille usikkerhed sig ind.

- Han har sagt, at han vil leve op til sin kontrakt, siger Jenkins.

- Afhængigt af, hvordan det går i næste sæson, så er det vel Michaels beslutning, om han vil rejse et andet sted hen og bo, eller om han vil blive i Swansea. Det er hans valg, og det handler nok både om det private og om fodbold.

- Men så vidt jeg ved, er der ikke noget at være i tvivl om til sommer - og så igen: jeg er som regel den sidste, der får noget at vide, lyder det fra Swanseas bestyrelsesformand, der efter al klubbens succes de sidste par sæsoner nu planlægger en udvidelse af Liberty Stadium, som med en kapacitet på 20.750 er det næstmindste i Premier League.

Se også:

Se også: Laudrup i tæt kamp mod Sir Alex

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere