Lindegaard: Tiden rinder ud for Brøndby

Manchester United-målmanden ser gerne Brøndby tilbage i toppen af dansk fodbold, men er ikke sikker på, at de er at finde i Superliagen, når sæsonen slutter

(Foto: PA)
(Foto: PA)

Anders Lindegaard glæder sig, selv om han tjener til dagligdagen i en Premier League-klub, til, at Superligaen starter igen. Og den danske Manchester United-målmand er ikke i tvivl om, at FC København sikrer sig endnu et mesterskab.

- De har uden sammenligning den stærkeste trup og har indfriet forventningerne. De bør have kvalitet og rutine nok til at afgøre mesterskabet uden nogen dikkedarer, skriver Lindegaard om de københavnske løver.

Læs mere:

Se også: United-topscorer hurtigt klar

I topkampen savner Anders Lindegaard dog FCK's ærkerivaler fra Brøndby. Han tror på - sådan da, at klubben nok skal klare sig.

- Jeg har hele tiden siddet med fornemmelsen af, at det snart bliver bedre. Problemet for mig er, at jeg sad med samme fornemmelse i 2010, da AGF rykkede ned efter et katastrofalt efterår. Der skal ske noget på Vestegnen, og det skal ske snart. Tiden rinder ud, og vi har brug for Brøndby i Superligaen.

Se også:

Se også: Rommedahl overtager styringen i Brøndby

- Man kommer ikke uden om, at det fortsat er, hvis ikke det stærkeste, så et af de stærkeste fodboldbrands i Danmark. Så vidt jeg ved, er Brøndby til trods for deres sidsteplads i ligaen fortsat den mest sete klub i livekampene på tv. Det siger noget om deres brand og nationale opbakning, lyder det også i bloggen.

- Dansk fodbold har brug for de stærkeste brands i toppen til at profilere vores nation på internationalt niveau. Det kommer nok ikke til at ske de kommende år, men på sigt er der for mig at se ikke tvivl om, at Brøndby hører til i toppen af dansk fodbold.

Du kan læse hele Anders Lindegaards blog hos Betfair her

1 af 2 Brøndby skal håbe på at få nok scoringer at juble over, hvis de skal klare sig i Superligaen i denne sæson. (Foto: Henning Hjorth)
2 af 2 (Foto: PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere