Laudrup: Det må ikke stoppe her

Swansea-manager Michael Laudrup opfordrer sine spillere til ikke at slappe af i den resterende del af sæsonen

Swansea og Michael Laudrup har fejrret sejren i Capital One Cup - men det må ikke give tømmermænd i ligaen. (Foto: PA/Nick Potts)
Swansea og Michael Laudrup har fejrret sejren i Capital One Cup - men det må ikke give tømmermænd i ligaen. (Foto: PA/Nick Potts)

Søndagens triumf i Liga Cup'en skal ikke få Swansea-spillerne til at slappe af resten af sæsonen, selvom klubben ligger sikkert til i top 10.

Det siger manager Michael Laudrup.

- Sidste år nåede Swansea op på 39 point efter en god uge (sejre over Manchester City og Fulham, red.), men så ramte holdet lige pludselig en dårlig stime af resultater. Det må ikke ske igen.

- Vi kan ikke holde op med at konkurrere, vi skal blive ved. Selvfølgelig er en reaktion lige efter en pokalfinale en mulighed - selvom jeg håber, at det ikke sker - men vi må ikke tage øjnene af bolden i resten af sæsonen, siger Laudrup ifølge South Wales Evening Post.

Læs også:

Se også: Engelske aviser forguder Laudrup

Danskeren, der er i gang med sin første sæson i Swansea og britisk fodbold i det hele taget, glæder sig til de resterende kampe i sæsonen.

- Der er stadig to måneder igen, 11 kampe, og alle vil være så højt oppe i tabellen som muligt. Og du kan altid finde motivation i alle kampe. Se på de hold, vi møder. Næsten alle har noget at spille for.

- Måske den sidste kamp på sæsonen mod Fulham bliver en duel mellem to midterhold, men alle andre hold, som vi møder, kæmper enten om mesterskabet, europæiske pladser eller for at undgå nedrykning, siger Laudrup.

Swansea skal i aktion igen lørdag, hvor Newcastle kommer på besøg i Premier League.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere