United forlænger kontrakten med Ryan Giggs

Den walisiske veteran har underskrevet en etårig forlængelse af kontrakten med Manchester United

Ryan Giggs er noteret for 999 seniorkampe i karrieren - heraf 931 for Manchester United og 68 landskampe. (Foto: PA/Mike Egerton)
Ryan Giggs er noteret for 999 seniorkampe i karrieren - heraf 931 for Manchester United og 68 landskampe. (Foto: PA/Mike Egerton)

Ryan Giggs er ikke træt af fodbold på højeste niveau endnu.

Den 39-årige waliser har fredag forlænget sin kontrakt med Manchester United for yderligere et år. Den nye aftale udløber i sommeren 2014. Når kontrakten udløber, vil Giggs have været United-spiller i 23 sæsoner.

- Hvad kan jeg sige om Ryan, som ikke allerede er blevet sagt? Han er en fantastisk spiller og et exceptionelt menneske, siger United-manager Alex Ferguson om Giggs til klubbens hjemmeside.

Læs også:

Se også: Ryan Giggs runder 1000 kampe

- Giggs' form i år viser, at hans evne og hans glæde ved spillet er stærkere end nogensinde før, og jeg er bare glad for, at han har underskrevet en ny kontrakt, lyder det fra Ferguson.

Hvis Giggs får spilletid mod Norwich lørdag, vil det være midtbanespillerens kamp nummer 1000 på seniorniveau.

Giggs' hidtil 999 kampe er fordelt således: 931 kampe for United (168 mål), 64 landskampe for Wales og fire kampe for det britiske hold ved OL i London sidste sommer.

Han har blandt andet vundet Premier League 12 gange, Champions League to gange og FA Cuppen fire gange som United-spiller.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere