Barça-legende: Laudrup kan styre de to store

Albert Ferrer, der spillede med Michael Laudrup i Barcelona, er ikke i tvivl om, at danskeren kan træne Barça eller Real

Albert Ferrer tror sagtens, at Laudrup kan træne Real Madrid eller Barcelona. (Foto: Marcamedia)
Albert Ferrer tror sagtens, at Laudrup kan træne Real Madrid eller Barcelona. (Foto: Marcamedia)

Fire spanske mesterskaber og et Champions League-trofæ var blandt de trofæer, som Albert Ferrer vandt sammen med Michael Laudrup i FC Barcelona, så den pensionerede højreback kender øjeblikkets hotteste dansker bedre end de fleste. Og den kendskab deler han ud af i et interview med BBC.

- Han kan skifte til både Real Madrid og Barcelona. Han har spillet for begge hold, og begge holds supportere elsker ham stadig, fordi han er den person, han er, siger Albert Ferrer.

Laudrup har stadig over et år tilbage af sin kontrakt med Swansea, som han netop har vundet den engelske ligacup med, men det ændrer ikke på, at Real Madrids fans hellere end gerne så den danske elegantier overtage trænersædet efter Jose Mourinho, som alle forventer stopper til sommer.

Læs også:

Se også: Laudrup i triumftog gennem Swansea

Hele 73 procent af stemmerne fik Michael Laudrup i en afstemning om, Real Madrid supporterne ser som deres næste mand i klubbens altid brandvarme trænersæde.

Laudrup, der vandt mesterskabet med Real Madrid i 1995, vandt afstemningen foran navne som Chelseas midlertidige manager Rafael Benitez og Carlo Ancelotti fra Paris Saint Germain.

Albert Ferrer, der også nåede at spille for Chelsea, er dog ikke sikker på, at Michael Laudrup overhovedet ønsker at forlade Swansea.

Se mere:

Se også: Vennerne jubler over Laudrup

- Real Madrid kunne godt finde på at gå efter Laudrup, men jeg er ikke sikker på, at han vil tage dertil. Han er meget glad for at være i Swansea, og han er meget glad for at være i Premier League.

- Jeg ved ikke, hvad han tænker om fremtiden. Hvis han beslutter sig for at prøve kræfter med en af de store klubber, ville han være under pres uge efter uge. Er det virkelig noget, han ønsker, lyder det spørgende Ferrer.

Michael Laudrup har som bekendt allerede været træner i Spanien, hvor han stod i spidsen for først Getafe og side Mallorca, så Laudrup kender den spanske liga ud og ind.

- Succesen han nyder med Swansea er mere om måden, de spiller fodbold på. Det er virkelig attraktivt for de store klubber, lyder det fra Albert Ferrer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere