Laudrup-forlængelse er en formalitet

– Der bliver ingen problemer omkring forlængelsen, fastslår Laudrups agent, Bayram Tutumlu

Med finalen i Capital One Cup vel overstået er det igen på tide at bringe Laudrups forlængelse med Swansea på dagsordenen. Og intentionerne er helt klare: Laudrup ønsker at blive. (Foto: PA Photos)
Med finalen i Capital One Cup vel overstået er det igen på tide at bringe Laudrups forlængelse med Swansea på dagsordenen. Og intentionerne er helt klare: Laudrup ønsker at blive. (Foto: PA Photos)

LONDON (Ekstra Bladet): Real Madrid går muligvis og pusler med tanker om at lokke Michael Laudrup til at afløse José Mourinho.

Men kongeklubben kommer ikke til at få danskeren for småpenge.

Selv om Michael Laudrup formelt set endnu ikke er bundet til den frikøbsklausul på 44 mio. kr., som Swansea gerne vil have indføjet, så er det en formalitet, før det bliver tilfældet.

– Der bliver ingen problemer omkring den forlængelse, fastslår Michael Laudrups agent gennem hele karrieren, Bayram Tutumlu, over for Ekstra Bladet og tilføjer så med vanlig agent-mine.

– Under normale omstændigheder vil der ikke være nogen problemer.

Læs også:

Se også: Nu koster Laudrup 44 millioner

Bayram Tutumlu var til stede på Wembley søndag aften, da Michael Laudrup oplevede sin største triumf som manager.

– Lige nu handler det selvfølgelig om at nyde triumfen. Der skal være en stor sejrsparade i Swansea, og så må vi finde tid til at gøre tingene færdige, siger han.

Glad for tilværelsen
Michael Laudrup har signaleret tydeligt, at han er glad for tilværelsen i Swansea. Samtidig er det efter et par fortumlede job i Madrid, Moskva og Mallorca også vigtigt for den danske fodboldlegende, at han beviser, at han er i stand til at blive længere tid i det samme job.

Kilder med nært kendskab til danskerens overvejelser slår over for Ekstra Bladet fast, at Michael Laudrup prioriterer det meget højt at se Swansea-aftalen til ende.

– Jeg kan kun gentage, hvad jeg har sagt tidligere. Mine intentioner er at blive. Lige nu har jeg mere end et år tilbage af min aftale, så let er det, sagde Laudrup efter finale-triumfen.

Læs også:

Michael Laudrup har lige hentet Morten Wieghorst til Swansea. Nu sættes han selv i forbindelse med Chelsea. (Foto: AP) Premier League - 11. feb. 2013 - kl. 20:35 Avis: Chelsea lurer på Laudrup

– Jeg ved godt, hvordan tingene fungerer. Jeg har været i fodbold siden 1980'erne. Jeg bærer over med det og ved, at det bliver et tema hver torsdag på pressekonferencer frem til sæsonafslutningen.

Hele tiden rygter
– Selv hvis jeg skrev en tiårig aftale, så ville der hele tiden være rygter, siger danskeren, der dog med glæde har noteret sig, at han er den foretrukne kandidat til at afløse José Mourinho i en afstemning i den spanske sportsavis As.

– Jeg er selvfølgelig stolt af, at 78 procent ud af 40.000 læsere peger på mig foran Rafa Benitez og Carlo Ancelotti, der både har vundet ligaer og Champions League.

Læs også:

Se også: Vennerne jubler over Laudrup

– Det er jeg da taknemmelig over. Men jeg har ikke mere at tilføje. Der vil altid være rygter, og denne gang er det så positive rygter, siger danskeren.

Michael Laudrup valgte i sidste uge at sætte forhandlingerne på standby for at tage sig tid til forberedelserne til finalen i Capital One Cup. Nu er den opgave vel overstået, hvilket bringer forlængelsen tilbage på dagsordenen.

Gode vibrationer
Bayram Tutumlu har i den anledning let ved at sprede de gode vibrationer omkring kontraktforlængelsen.

– Vi har et meget godt forhold til bestyrelsesformanden Huw Jenkins, så forhandlingerne foregår i en positiv ånd, siger han

Læs også:

Se også: Engelske aviser forguder Laudrup

– Klubben har udtrykt ønske om at forlænge, og Michael Laudrup er meget glad for at være i klubben.

– Det er egentlig ikke så kompliceret det her. Klubben er interesseret i forlængelsen og vil gerne have frikøbsklausulen på plads. Det finder vi ud af, når jeg inden for de kommende uger sætter mig ned med bestyrelsesformanden, siger Bayram Tutumlu.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere