Terry og Benitez i sammenstød

John Terry og Chelsea-manager Benitez endte i skænderi til træningen

Krisen kradser i Chelsea, hvor Roman Abramovich' dyrt indkøbte tropper senest tabte til Manchester City - 2-0 lød nederlaget i weekenden på, og pludselig skal Chelsea til at kæmpe for at slutte i top fire i stedet for at presse Manchester City i kampen om andenpladsen i Premier League. I aftes overhalede Tottenham nemlig Chelsea, da Spurs vandt 3-2 over West Ham.

Nederlaget til City passede ikke manager Rafael Benitez synderligt, så inden træningen mandag tog han en snak med sine spillere, og han bad dem om at komme med deres reaktion på kampen. Det skriver The Sun i dag.

Læs også:

Se også: Chelsea banket på plads

John Terry, der var blevet droppet til kampen, var den første der åbnede munden, og det udviklede sig hurtigt til et regulært skænderi mellem de to.

- Det kogte overfor JT (Terry, red.) og Benitez, og det udviklede sig et kæmpe skænderi, siger et vidne til episoden.

Rafael Benitez udtrykte sin utilfredshed med indsatsen mod Manchester City fra visse spillere, og det var derfra, at det hele eksploderede.

Episoden gør næppe noget godt for Chelsea, der er uden en bare nogenlunde realistisk chance for at vinde mesterskabet, ligesom de som forsvarende mestre er ude af Champions League.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere