Tottenham vandt fantastisk fodboldfest

West Hams målmand spillede pragtkamp mod Tottenham, men Gareth Bale overlistede ham til sidst

Gareth Bale blev igen-igen den helt store spiller for Tottenham, da han scorede to mål - inklusive sejrsmålet - i en vigtig sejr på Upton Park. Dette forsøg på et saksespark kom der dog ikke noget ud af. (Foto: AP)
Gareth Bale blev igen-igen den helt store spiller for Tottenham, da han scorede to mål - inklusive sejrsmålet - i en vigtig sejr på Upton Park. Dette forsøg på et saksespark kom der dog ikke noget ud af. (Foto: AP)

London-rivalerne West Ham og Tottenham gav mandag aften tilskuere og tv-seere lidt af en fodboldfest, da det på Upton Park blev til en 3-2-sejr til gæsterne.

Efter at det i 1. halvleg var blevet 0-1 på et flot placeret spark fra Gareth Bale og 1-1 på straffespark ved Andy Carroll, gik der det muntre køkken i kampen.

Og det så længe ud som om, det ikke skulle gå Tottenhams vej, selvom det især var i West Hams straffesparksfelt, det foregik.

Lige før og efter pausen reddede West Hams keeperveteran Jussi Jaskelainen hovedstød fra Tottenham-forsvareren Steven Caulker, og derefter reddede finnen i to omgange først et skud fra Gylfi Sigurdsson og Adebayors afslutning på riposten.

Minuttet efter Tottenhams dobbeltchance slog West Ham-helten Joe Cole til med sit andet ligamål efter hjemkomsten til Upton Park i januar. Cole modtog en lang aflevering og sparkede fra spids vinkel 2-1 i kassen.

Se også:

Se også: Chelsea banket på plads

Det lignede en stor aften for Cole, da Jaaskelainen derefter reddede både endnu et hovedstød fra Steven Caulker og et smukt, stående skud fra Gareth Bale.

Men da Matt Taylor et kvarter før tid brændte i helt fri position foran Tottenham-målet, blev det dyrt. Istedet for 3-1 til West Ham blev det kort tid efter 2-2, da Gylfi Sigurdsson fik sidste fod på bolden i et klumpspil.

Kort før tid udmøntede en hel halvlegs tungt pres sig så i en vigtig sejr for udeholdet, da Gareth Bale fik lige præcis den plads foran feltet, som han ikke må få, og bragede bolden op i det ene målhjørne fra 20 meter.

Med de tre point erobrede Tottenham 3. pladsen i Premier League fra Chelsea. Søndag venter der endnu et London-opgør, når Premier Leagues nummer fem, Arsenal, kommer på besøg på White Hart Lane.

Se også:

Se også: Dobbelt spansk i vigtig Arsenal-sejr

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere