Engelske aviser forguder Laudrup

Engelske aviser bobler over med lovprisninger af Michael Laudrup efter Capital One Cup-sejren søndag. Her er et udpluk

Michael Laudrup var glad, da han fik Capital One-pokalen. Og det har han nok også været i dag, da han læste de engelske aviser. (Foto: AP)
Michael Laudrup var glad, da han fik Capital One-pokalen. Og det har han nok også været i dag, da han læste de engelske aviser. (Foto: AP)

- Michael Laudrup er blevet en af sæsonens helt store succeshistorier. Med tanke på den karriere han havde som spiller, så stråler hans aura af klassespillerens storhed. Det gør det naturligt at tænke på hvilke job-tilbud, der ligger ude i fremtiden. Swansea har tidligere været dygtige til at finde deres managere. Det kan de snart komme til igen.

Independent, fodbold-redaktør Sam Wallace

- Det her endte som en fejring af det, som fodbold burde handle om: 'Aflivet med bold.' Afleveringer og bevægelser var en hyldest til det, Roberto Martinez satte i bevægelse. Det blev ført videre af Paulo Sousa og Brendan Rodgers. Og Michael Laudrup førte det til klimaks.

Martin Lipton, Daily Mirror

Læs også:

Se også: Rebecca fik Laudrups medalje

- Under Michael Laudrup har Swansea udviklet en effektiv, kynisk stil, der lægger et lag på den flydende tiki-taka stil, der tjente holdet så godt og vandt så mange venner sidste sæson. Holdet er blevet mere insisterende og gennembruds-orienteret frem for at gå efter boldbesiddelse for besiddelsens skyld. Og Swanseas spillere høster belønningen for det.

Stuart James, Guardian

- Michael Laudrup elsker Wembley. Han vandt EM-kval her med Danmark i 1983 og vandt Europa Cup for Mesterhold med Barcelona og nu en kamp, hvor han sendte Swansea i Europa. Som spiller var Laudrup altid i høj kurs. Men nu fortsætter hans stjerne med at skinne i manager-rollen.

Henry Winter, fodbold-redaktør Daily Telegraph

Læs også:

Se også: Swansea-stjerne: Vi ville ikke ydmyge Bradford

- Ti år efter, Swansea stod på randen af udryddelse, er klubben nu på vej i Europa League. De spiller en type fodbold, der er beundret over hele Storbritannien og længere væk. Alt sammen overvåget af Michael Laudrup, der tiltrækker sig beundrende blikke så langt væk som Madrid. Det er faktisk lige så opmuntrende at opleve, som en klassisk cup-overraskelse.

Daily Mail, sportsredaktør Martin Samuel

Læs også:

Se også: Laudrup nedtoner spillerkonflikt

- Sikke en bedrift af Michael Laudrup, der nu bliver et endnu varmere manager-navn, end han allerede var.

Steven Howard, The Sun

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere