Swansea-stjerne: Vi ville ikke ydmyge Bradford

Swansea-angriberen Michu afslører efter søndagens 5-0-sejr, at waliserne forsøgte at undgå at ydmyge Bradford

Swansea-topscorer Michu erkender, at Swansea tog det roligt, da Bradford blev reduceret til 10 mand. (Foto: AP)
Swansea-topscorer Michu erkender, at Swansea tog det roligt, da Bradford blev reduceret til 10 mand. (Foto: AP)

Det kunne være endt med en regulær ydmygelse og måske endda en rekordsejr i søndagens pokalfinale. Men Swansea trådte bevidst på bremsen i anden halvleg af Liga Cup-finalen i fodbold.

Det fortæller Swansea-topscoreren Michu, som ikke havde lyst til at nedgøre modstanderen på Wembley i London mere end højst nødvendigt.

Læs også:

Se også: Rebecca fik Laudrups medalje

Premier League-mandskabet Swansea endte dog med at vinde opgøret 5-0 over Bradford fra den fjerdebedste engelske række, League Two.

- Det er ikke sjovt at tabe for stort, forklarer Michu til Wales Online.

- Da keeperen blev vist ud, sagde en af Bradfords spillere til sine holdkammerater, at vi ville score otte eller ni mål.

- Men jeg beroligede dem: Vær ikke bekymrede, vi holder på bolden, ingen problemer. Vi vil udvise respekt, fortæller Michu.

Læs også:

Se også: Laudrup nedtoner spillerkonflikt

Swanseas 5-0-sejr er den største sejr i en Liga Cup-finale nogensinde, da den slår Manchester Uniteds 4-0-sejr over Wigan i Cardiff i 2006.

Bury har pokalfinalerekorden, da klubben i FA Cup-finalen i 1903 vandt hele 6-0 over Derby.

Swansea scorede til 4-0 på et straffespark efter en time, hvor Bradfords målmand fik rødt kort. I de efterfølgende knap 35 minutter lod Swansea til at sætte tempoet lidt ned, før holdet i overtiden scorede til 5-0.

- Vores præstation var fantastisk, og vi fortjente titlen, mener 26-årige Michu, der sidste sommer skiftede til Swansea fra den spanske klub Rayo Vallecano.

Læs også:

Se også: Efter finale-triumf: Laudrup forgyldes

Michu håber desuden på, at manager Michael Laudrup vil blive i den lille walisiske klub til næste sæson, når holdet skal spille i Europa League.

- Chefen har gjort det virkelig godt i sin første sæson, og jeg har sagt til Michael, at jeg håber, at han bliver hos os, når vi skal spille i Europa. Men jeg ved ikke, om andre folk gør det samme.

- Andre klubber vil have ham, men jeg håber, at han bliver her hos os. Vi vokser meget hurtigt, og vi kan blive endnu bedre, mener Michu.

Laudrup har kontrakt med Swansea frem til sommeren 2014.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere