Laudrup nedtoner spillerkonflikt

Det var i sidste ende Michael Laudrups skyld, at Nathan Dyer og Jonathan de Guzman kom op at toppes over et straffespark: - Jeg havde glemt at fortælle, hvem der skulle sparke, siger han

Nathan Dyer vil gerne have bolden, så han på det efterfølgende straffespark kunne have scoret hattrick. (Foto: PA)
Nathan Dyer vil gerne have bolden, så han på det efterfølgende straffespark kunne have scoret hattrick. (Foto: PA)

LONDON (Ekstra Bladet): 5-0 sejren over Bradford kunne være gået over i historien som en af de mest udramatiske finaler i historien grundet Swanseas overbevisende dominans.

Men én episode vakte imidlertid ret stor opsigt, da Bradford-keeper Matt Duke blev udvist for at hægte Jonathan de Guzman og begå straffespark.

Læs også:

Se også: Efter finale-triumf: Laudrup forgyldes

På det tidspunkt havde vævre Nathan Dyer allerede scoret to gange og havde tydeligvis smag for et tredje.

Men Michael Laudrup insisterede på at Jonathan de Guzman skulle eksekvere, så topscorer Michu måtte lægge sig imellem og hindrede et større optrin. Men Dyers reaktion var pinlig nok.

Læs også:

Se også: Tudefjæs blev pokalfighter

Michael Laudrup viste i sejrens stund storhed og skærmede sin fornærmede spiller.

- Jamen, det var min fejl. Vi har spillet 35 kampe indtil nu i sæsonen uden at få et straffespark, forklarede Laudrup efter kampen.

- Jeg havde bare glemt at fortælle spillerne, hvem der skulle sparke, sagde Michael Laudrup og med sin reaktion skærmede han tydeligvis Nathan Dyer oven på den tøsefornærmede reaktion.

Læs også:

Se også: Laudrup: Det er enestående

Hele ugen har straffespark været et markant tema i Swansea. Og netop den klare insisteren fra Michael Laudrup på at Jonathan de Guzman skulle eksekvere efterlader ingen tvivl om, at netop omkring straffespark var der helt klare linjer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere