Laudrup hylder Bradford-fans

Den danske Swansea-manager havde overskud til at rose både modstanderne og ikke mindst deres fans

Bradfords fans var bag deres slagne spillere gennem hele kampen (Foto: PA)
Bradfords fans var bag deres slagne spillere gennem hele kampen (Foto: PA)

Michael Laudrup havde efter 5-0-triumfen på Wembley over Bradford i den engelske liga cup-turnering, Capital One Cup, overskud til at rose modstanderen Bradford fra den fjerdebedste engelske fodboldrække.

- Jeg er virkelig glad for den måde, vi vandt på, for Bradford har altså gjort det fantastisk. De har slået Wigan på udebane, de har slået Arsenal og slået Aston Villa ud over to kampe. I dag ser vi den forskel, der naturligvis er på Premier League og fjerde division. De har et skud på mål efter 87 minutter og et eller to hjørnespark, og det er godt af mit hold. Og vi kunne have scoret tre-fire mål mere, sagde Michael Laudrup til tv-stationen 6'eren efter Swanseas første større titel i klubbens historie.

Se også:

Se også: Modstanderen bøjer sig: Swansea var fremragende

Han blev derefter spurgt til stemningen på Wembley, hvor man bl.a. kunne opleve Bradford-fansene tiljuble deres hold, selvom de var bagud hele kampen og ikke var i nærheden af en overraskelse.

- Det var fantastisk. Endnu en gang må jeg give stor cadeau til Bradford for en fantastisk turnering, hvor de har leveret nogle enestående resultater, men også for det publikum. Bagud 4-0, men i det sidste kvarter sidder de stadig med flagene. Det er imponerende.

- Jeg tror, den her finale og denne sæson i pokalturneringen - selvom det er den lille - vil blive husket meget, meget længe. Først og fremmest på grund af Bradford, sagde Swansea-manageren til 6'eren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere