Modstanderen bøjer sig: Swansea var fremragende

Bradfords træner ærgrede sig over, at klubben ikke ydede bedre modstand

Parkinson i baggrunden erkendte, at Bradford City løb ind i overmagten (Foto: PA)
Parkinson i baggrunden erkendte, at Bradford City løb ind i overmagten (Foto: PA)

Bradford var aldrig i nærheden af en triumf og fik i stedet én over nallerne, da Michael Laudrups Swansea foldede sig ud og tæskede League 2-holdet med 5-0.

Det blev aldrig Bradfords kamp, der ikke fik et ben til jorden og tit måtte nøjes med at agere træningskegler i Swanseas festforestilling:

Manager Phil Parkinson var da heller ikke tilferdstil BBC Radio 5 live:

- Jeg er selvfølgelig skuffet. Vi var ikke i stand til at lave en kamp ud af det, men Swansea er et fremragende hold. Det hjalp os heller ikke at indkassere mål på de tidspunkter, vi gjorde, og vi fik vores målmand vist ud. Dommeren kunne måske godt have nøjedes med et gult kort. Vi var nede med 0-3, og han kunne måske have brugt sin sunde fornuft, men så scorede de til 4-0, og så var det det.

Se mere:

Se også: Laudrup sender Swansea i drømmeland

- Alle, der så kampen, ville have følt, at det var hårdt - der var ingen grund til at vise ham ud. Skulle vi komme tilbage og vinde 5-4? Nej. Det var svært, men selv mange Premier League-klubber har det svært mod Swansea.

- Vi har nydt hele oplevelsen, og vi vil tage op til Bradford og nyde de sidste 15 ligakampe. Vi har en chance for oprykning, og den går vi efter.

Swansea-forsvarer Ben Davies, der er kommet ind som ung reserve i stedet for venstrebacken Neil Taylor, der blev skadet i begyndelsen af sæsonen sagde til BBC Radio 5 live:

- Det her er utroligt - at være, hvor vi er. Alle i klubben er oppe i skyerne, og jeg er i drømmeland lige nu. Hvem ville have troet det for ti måneder siden. Fansene har været utrolige, og de gjorde det let for os i dag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere