Laudrup: Det er enestående

Michael Laudrup jubler over bedriften med sin 'lille klub'

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Swansea sikrede sig i dag deres første store titel med finalesejren i Capitol One Cuppen. 5-0 over skidt spillende Bradford blev facit, og dermed kunne Laudrup notere sig for sit første internationale trofæ i sin trænerkarriere.

Derfor var Laudrup forståeligt glad for sejren efter kampen.

- Som spiller havde jeg det held at spille for de største klubber i forskellige lande. Swansea er ikke den største klub i Premier League, men vi er her og vinder et trofæ. Det er fantastisk. At vinde et trofæ med en mindre klub er enestående, sagde han lige efter slutfløjt til BBC Radio 5 live.

- Det vigtigste var måden, vi gjorde det på. Det var ikke nemt. Specielt i starten, så længe resultatet er 0-0 og 1-0. Alt presset var på os. Vi skulle skabe det hele. Men vi gjorde det fornuftigt. Vi tog det roligt, havde tålmodighed til at spille den rundt i starten.

- Hele kampen var spil til et mål, og da vi fik det tredje mål, var det hele overstået, sagde Laudrup til 6'eren efter kampen og blev spurgt til den manglende eufori og klubbens forestående europæiske togt.

- I hele anden halvleg vidste vi jo godt, at vi havde vundet, selvom man ikke må sige det. Europa League bliver igen en fuldstændig ny oplevelse. Det er stort det her, selvfølgelig med alle de fans, der var her i dag. En fantastisk dag.

Se mere:

Se også: Kommentar: Brutale Laudrup

BBC Radio 5 live's Robbie Savage:

- Kredit til Michael Laudrup for selv ved 4-0 arbejdede de stadig meget hårdt. En professionel indsats fra Swansea. De var enestående, bakkede Savage op.

Laudrups spillere er også jublende glade for triumfen.

- Det er ikke gået op for mig endnu. Det her er, hvad det hele handler om. Jeg er glad på drengenes vegne, men den her er til fansene. Efter 10 års hårdt arbejde og den lange rejse, vi har været på, så er det her højdepunktet. Vi har fortjent at få en store trofæ i pokalskabet, lød det fra veteranen Garry Monk, der har været med på hele turen.

Læs mere:

Se også: Laudrup sender Swansea i drømmeland

Swansea-forsvarer Angel Rangel:

- Det her er en stor præstation for klubben - hør bare fansene. Jeg føler mig walisisk. Jeg har en walisisk kone, så selvfølgelig føler jeg mig nu som en waliser. Det betyder meget, at vi nu er sikre på at spilel europæisk fodbold. At være det er en fantastisk bedrift. Det var en unik mulighed, og vi fortjener det, synes jeg, lød det fra Laudrups - spanske - højre back.

Michael Laudrup har nu vundet tre gange på Wembley - med landsholdet i 1983, med Barcelona i 1992 over Sampdoria og så i dag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere