'Swansea udspiller Bradford brutalt'

De engelske mediers liveopdateringer er imponeret over Swanseas første halvleg

Der er pause i Capitol One Cup-finalen mellem Michael Laudrups Swansea og League 2-holdet Bradford.

Og hvis første halvleg kun skulle have et ord med på vejen, så ville det være: Klasseforskel. Walisernes tomålsføring på mål af Michu og Nathan Dyer er ikke et mål for meget.

Swansea har været i særklæsse, mens stakkels Bradford lige præcis er kommet frem til ingenting. Der har simpelthen været lysår i mellem de to holds niveau, og selvom det sker på en billig baggrund, så har Swansea faktisk leveret en halvleg på rigtig højt niveau.

Se også: FAKTA: Swansea ydmygede Bradford

Liveopdateringerne fra kampen hos de engelske medier taler også om klasseforskel og roser Laudrups tropper for en fremragende første halvleg:

- Pause på Wembley. Swansea er to mål foran efter en imponerende indsats i første halvleg. Bradford kæmpet for at få noget som helst ud af kampen, og forskellen i kvalitet på de to hold er meget tydelig, lyder det således hos Sky Sports.

- Det undertippede League 2-mandskab er blevet brutalt udspillet i første halvleg på Wembley, og har kæmpet hårdt for bare at holde 2-0 til pausen, skriver The Sun, mens BBCs liveopdatering fortæller:

- Swansea har været rødglødende, mens Bradford har været som forstenet. Swansea har medbragt deres 'a-game' til Wembley.

Det ligner allerede nu en afgørelse på finalen og således en gigantisk triumf for både Swansea og Michael Laudrup.

Se også: FAKTA: Swansea ydmygede Bradford

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere