Laudrup pønser på finalechok

Skaden til forsvars-krumtappen Chico Flores fører til en stor overraskelse i Swanseas finale-formation i dag

Michael Laudrup og co. spiller søndag eftermiddag Capitol One Cup-finale mod Bradford City. (Foto: AP)
Michael Laudrup og co. spiller søndag eftermiddag Capitol One Cup-finale mod Bradford City. (Foto: AP)

LONDON (Ekstra Bladet): Michael Laudrup ser ud til at detonere en decideret bombe, når han frigiver sit hold til dagens store finale i Capital One Cup.

For danskeren forventes at give den elegante sydkoreanske midtbanespiller Sung-yeung Ki plads i start-formationen - i det centrale forsvar.

Den normalt velorienterede lokale avis South Wales Evening Post skriver i dag, at de sidste træningspas op mod finalen har gjort det sandsynligt, at Michael Laudrup træffer det overraskende valg.

Det er den alvorlige ankelskade til Chico Flores har tvunget Swansea-manageren ud i nogle tunge overvejelser omkring hvem der skal være makker med Ashley Williams i centerforsvaret.

Læs også:

Se også: Odds er med Laudrup

Det oplagte valg har stået mellem anfører Garry Monk eller talentfulde Kyle Bartley.

Begge fik chancen sammen sidste weekend i den fremrykkede kamp mod Liverpool sidste weekend. Alt tyder på, at den danske manager har været så bekymret over det kollaps, der fulgte i 0-5 blamagen, at han har valgt at lægge spillerkabalen på ganske overraskende vis i finalen.

Læs også:

Se også: Swansea frygter Laudrup-exit

Sung-yeung Ki er central midtbanespiller og har yderst beskeden erfaring med det centrale forsvar. Han blev rykket tilbage i forsvaret den sidste halve time af hjemmekampen mod Everton i femte spillerunde. Dengang var Chico Flores karantæneramt og rutinerede Alan Tate havde fået chancen, men floppede totalt og blev flået ud efter 55 minutter.

Med sydkoreaneren i forsvaret får Laudrup en luftstærk spiller, der evner at føre bolden frem på samme måde som Chico Flores kan.

Samtidig giver det også frihed til, at Swansea kan stille med den rappe Nathan Dyer i kæden lige bag angrebet sammen med Pablo Hernandez og Wayne Routledge. Så bliver dødbold-specialisten Jonathan de Guzman rykket en tand tilbage og udgør den centrale midtbane med Leon Britton.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere