Annonce:
Annonce:

Legende roser Laudrup til skyerne

Terry Venables roser Michael Laudrup til skyerne og giver Arsène Wenger det gode råd at studere pokalfinalen i morgen grundigt

Michael Laudrup kan hjemtage trænerkarrierens største titel søndag. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Michael Laudrup kan hjemtage trænerkarrierens største titel søndag. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Mens Arsène Wenger kæmper for at redde renommeet og måske også ligefrem jobbet i Arsenal i dag i opgøret mod Aston Villa, så skorter det ikke på gode råd fra både nær og fjern.

- Wenger kunne lære en ting eller to af Swansea og Michael Laudrup, skriger den tidligere engelske landstræner Terry Venables i dagens udgave af The Sun.

Den engelske legende og kommentator råder den udskældte franskmand til at kigge forbi eller i hvert fald på Wembley i morgen, når Laudrup og Swansea jagter den store pokal i liga Cup-finalen mod Bradford.

Annonce:

’Wenger vil se, hvordan et hold, der tidligere kun var kendt for at spille poleret fodbold nu er snublende tæt på at vinde sit første trofæ efter at have fået tilført den savnede fysik og skarphed til et hold, der tidligere blev beskyldt for at være stil uden indhold. Jeg har endog hørt Swansea omtalt som Arsenal Lite,’ skriver Terry Venables og tilføjer:

’Men nu beviser waliserne, at de er næsten lige så gode som The Real Thing. Mange troede, de ville dykke, da Brendan Rodgers rejste til Liverpool – men holdet har udelukkende forbedret sig under Michael Laudrups ledelse.’

’Danskeren har – uden at gå på kompromis med klubbens spilkoncept – tilføjet holdet en ny mental hårdhed og målfarlighed. Laudrup og Swansea ser ud til at være et perfekt ægteskab,’ skriver Terry Venables.

Den tidligere landstræner – 1994-1996 – roser derefter Laudrup for sine indkøb af ikke mindst Michu og konstaterer, at danskeren i modsætning til Arsène Wenger er fuldt bevidst om, at man er nødt til at have et par rå, uslebne diamanter på holdet for også at vinde point i en ikke ’so nice way’.

’Swansea har bygget på holdets spil – Arsenal har ikke. I morgen vil Arsène Wenger kunne se, at man både kan spille flot fodbold og vinde sølvtøj på samme tid!’

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: