De tre angribere vil Mancini have til City

Roberto Mancini brænder for at bruge flere oliepenge på sit Manchester City-hold

Mancini vil shoppe igen. (Foto: AP)
Mancini vil shoppe igen. (Foto: AP)

Luiz Suarez. Edison Cavani. Radamel Falcao.

Det er ikke hvem som helst, som Manchester City-manager Roberto Mancini ønsker i spidsen for sit angreb. Og pengene er jo ikke et problem i Manchester City, hvor sheik Mansour gerne bruger løs, for at gøre sin manager glad. Men så skal manageren omvendt også gøre Mansour glad, og det kniber lidt for Mancini. Derfor skriger han på ovenstående forstærkninger.

- Jeg kan godt lide ham (Cavani, red.), men hele verden vil have ham. Der er store spillere derude, men jeg ved ikke, hvad der sker, siger Roberto Mancini til The Sun.

- Suarez spiller for et storhold som Liverpool. Cavani spiller for Napoli. Så er der Falcao, men ham vil hele verden også have.

Læs også:

Se også: Roberto Mancini: Jeg er den bedste træner i England

- Neymar er en god spiller. Han er ung, men jeg ved ikke, om han er klar til at spille i England. Han skifter nok til Barcelona eller Real Madrid, hvor spillet er mere teknisk.

Mens Neymar altså bliver fundet for let til det hårde arbejde, der skal gøres uge ind og uge ud i Premier League, så er Mancini ikke i tvivl om, at både Cavani og Falcao er klar.

- De kan begge spille i England. De har erfaring.

- Begge spillere er 26 eller 27. De er gode nok til at spille i England, understreger Manchester Citys manager.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere