Bradford kan overraske Laudrup

Selvom Swansea er storfavorit til at vinde Liga Cup-finalen, kan Bradford fortsat overraske, spår kommentator

Bradford kan gøre Swansea til grin for en samlet fodboldverden. (Foto: AP)
Bradford kan gøre Swansea til grin for en samlet fodboldverden. (Foto: AP)

Det er en uvant situation for manager Michael Laudrups mandskab, der ligger på ottendepladsen i Premier League, at løbe på banen som storfavorit.

Ikke desto mindre er det scenariet, når Swansea søndag løber på banen i Liga Cup-finalen på Wembley. Når modstanderen hedder Bradford og spiller i den fjerdebedste række, kan det ikke være anderledes.

Alligevel skal Swansea-spillerne ikke føle sig for sikre på at få pokalen med hjem fra det noget overraskende opgør, vurderer Morten Bruun, fodboldkommentator på 6'eren.

Se også: Swansea frygter Laudrup-exit

- Der må jo være en årsag til, at Bradford er kommet til finalen. De har slået tre andre Premier League-hold undervejs, og hvis der er nogen, der tror, at Arsenal stillede op med 11 reserver i den kamp, de tabte mod Bradford, så er det forkert, siger han.

Der er samtidig meget på spil for Swanseas danske manager.

- En titel vil jo betyde, at han er manager i klubben den dag, de har deres største øjeblik nogensinde. Så hans eftermæle bliver et helt andet, siger Morten Bruun.

- Det er lige nøjagtig gennem de her pokalturneringer, han kan gøre sig til en legende i Swansea, siger han.

Men lige så stor en sejr vil være for Laudrup, lige så stor skuffelse vil det være, hvis hans mandskab ikke formår at slå til, når chancen byder sig.

Se også: Nu koster Laudrup 44 millioner

- Det pikante er jo, at skuffelsen vil være enorm, hvis de taber mod Bradford i finalen. Var de røget ud mod Chelsea i semifinalen, havde det ikke været en kæmpe skuffelse. Det havde mere været dagens orden, siger han.

- De risikerer at blive til grin i den ganske fodboldverden og blive husket som holdet, der tabte finalen til et hold fra fjerde division, siger kommentatoren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere