Laudrups førstekriger misser finalen

Chico Flores blev definitivt streget fra Michael Laudrups Capital One Cup-planer i dag

Foden er ikke blevet klar (Foto fra twitter)
Foden er ikke blevet klar (Foto fra twitter)

SWANSEA (Ekstra Bladet): Michael Laudrup kommer til at undvære sin elegante førstekriger Chico Flores, når Capital One Cup-finalen spilles på søndag.

- Den kamp kommer for tidligt. Vi snakker en skade, der normalt tager fire-seks uger om at hele. I dag er der gået hvad... ti dage. Jeg tror også Chico selv er kommet overens med det ved dagens træning, sagde Michael Laudrup på det velbesøgte finale-pressemøde på Liberty Stadium i dag.

Chico Flores vred kraftigt om på sin højre ankel grundet en hård tackling i hjemmekampen mod Queens Park Rangers forrige weekend.

Spanieren postede efterfølgende selv nogle voldsomme fotos af den hævede ankel på sin Twitter-profil, som ikke efterlod nogen tvivl om, at der var tale om en ankelskade ud over det sædvanlige.

Se også:

Se også: Michael Laudrup: Jeg er stolt

Skanninger viste dagen efter, at to af de tre ledbånd i anklen var revet over og meldingen fra Swansea var fra starten, at det var 'usandsynligt,' at Chico Flores ville blive klar til kampen mod Bradford.

Alligevel har den spanske forsvarskriger gjort en kæmpe indsats for at blive klar.

Tidligere på ugen tog han til Barcelona og trænede sammen med de spillere, som ikke var i Milano til Champions League.

Men det spirende håb om en mirakuløs helbredelse blev smadret i dag.

Se også:

Se også: Laudrups chef: Vi er klar til Europa

Chico Flores var ellers tilbage på træningsbanen ved siden af Liberty Stadium. Men de hængende skuldre og duknakkede hoved afslørede tydeligt, at ordene: 'Jeg tror på det,' ikke var helt oprigtige.

Og da Chico Flores blot kunne lunte rundt iført løbesko for sig selv i det ene hjørne, så var det endelige afbud ikke nogen overraskelse.

- Jeg er knust på Chicos vegne, erkendte anfører Ashley Williams.

Sammen har de to udviklet sig til et af de stærkeste stopperpar i Premier League.

- Jeg snakkede med ham i dag, og han er dybt skuffet. Han kunne jo ikke hindre den tackling, der førte til skaden, så det er en af de ting, vi må leve med som fodboldspillere.

- Han har været formidabel. Han fortjener at spille finalen, men det kommer han ikke til.

Læs mere:

Se også: Se Laudrup-krigerens vilde ankel

- Vi vil naturligvis gøre alt, vi kan, for at gå ud og vinde finalen for ham, så han trods alt får sin medalje. Men jeg har virkelig ondt af ham, sagde Ashley Williams.

I stedet for Chico Flores kæmper anfører Garry Monk og unge Kyle Bartley om startpladsen i forsvaret. Alt tyder på, at erfaringen kommer til at vinde det slag.

- Jeg har næsten holdet på plads, sagde Laudrup.

1 af 2 Chico er knust over sit afbud (Foto: Corbis)
2 af 2 Foden er ikke blevet klar (Foto fra twitter)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere