Wenger til krisemøde i Arsenal

Bestyrelsen har indkaldt den franske manager til møde torsdag. Fyring er ikke sandsynlig

Det er kun Alex Ferguson, der sidder lige så sikkert i sit sæde, som Arsene Wenger i hele Premier League. Ja, vel i hele Europa.

Og det er ifølge BBC's oplysninger da heller ikke med en fyreseddel hængende over hovedet, at franskmanden torsdag er kaldt til møde med bestyrelsen i Arsenal Football Club.

Der er tale om det månedlige bestyrelsesmøde, hvor manageren er budt ind.

Det sker efter en skuffende periode for Arsenal, der er meget tæt på at have udspillet sin egen rolle i samtlige turneringer denne sæson.

Efter en skuffende deroute i Liga Cup'en med nederlag til finalisterne fra den fjerdebedste række, Bradford City, røg The Gunners også ud af FA Cup'en i den forgangne weekend med nederlag til Blackburn Rovers, der frister en tilværelse i landets næstbedste række.

En aktuel femteplads i ligaen betyder, at ikke alene er mesterskabet langt væk, hvis nogen nogensinde har troet på, at holdet kunne gøre sig gældende, ligesom Champions League hænger i en særdeles tynd tråd efter 1-3-blamagen hjemme på Emirates Stadium tirsdag aften til Bayern München.

Men opbakningen er stor i klubben, og indehaveren af aktiemajoriten, amerikanske Stan Kroenke, har aldrig lagt skjul på, at han har uindskrænket tro på sin franske manager.

Wenger har været ansat i Arsenal siden 1996 og har kontrakt frem til 2014. Han har vundet The Double to gange - i 1998 og 2002 - med Arsenal. Han førte desuden holdet til Champions League-finalen i 2006, men seneste sølvtøj er FA Cup'en i 2005, hvor Manchester United blev besejret i straffesparkskonkurrence.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere