Æv, Laudrup: Spansk stjerne misser finalen

Chico Flores er trods haste-behandling i hjemlandet ikke blevet sin skade kvit

Chico Flores i aktion for Swansea. Han kommer ikke på banen søndag mod Bradford. (Foto: AP)
Chico Flores i aktion for Swansea. Han kommer ikke på banen søndag mod Bradford. (Foto: AP)

Efter at have kæmpet som en gal for at komme sin ankelskade til livs, ser spanske Chico Flores nu ud til at tabe kampen mod tiden.

Søndagens Liga Cup-finale mod Bradford bliver uden spanierens deltagelse.

Det mener den engelske avis, Daily Mirror, at vide.

Læs også:

Se også: Laudrups chef: Vi er klar til Europa

Flores blev skadet for et par uger siden i ligakampen mod Queens Park Rangers. Han blev først meldt ude på ubestemt tid, men helt frem til disse dage har Swansea City troet på, at det kunne lade sig gøre at få forsvarsstjernen klar. Han har blandt andet været i Barcelona for at få den rette behandling.

Den endelige beslutning om Flores' finaleskæbne afgøres torsdag af Michael Laudrup. Men det tegner altså til, at den danske manager må ty til valget mellem Garry Monk og Kyle Bartley som erstatning i midterforsvaret.

Bartley, der blev hentet i Arsenal inden denne sæson, udtaler i dag, at han vil være mere end almindelig skuffet, hvis Laudrup ikke ser hans vej søndag.

- Jeg håber, jeg har gjort nok til at blive involveret. Det er en stor kamp, og jeg vil spille.

Læs også:

Premier League - 18. feb. 2013 - kl. 15:03 Laudrups målmand: Det værste nogensinde

- Jeg vil ikke lyve. Det vil være en massiv skuffelse, hvis jeg ikke spiller. Jeg kom til Swansea, fordi jeg vil spille, siger den 21-årige spiller.

Til gengæld ventes sydkoreanske Ki Sung-Yueng at blive klar efter at have siddet ude i 5-0-lussingen til Liverpool i weekenden. Midtbanespilleren var ude med en infektion i halsen men er meldt klar til kampen, der kan sikre Swansea City den største triumf til dato.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere