Manchester United sikkert videre

Det tog sin tid, men Manchester United gjorde hvad de skulle - gik videre i FA Cup'en

Nani blev kampens spiller på Old Trafford, da Manchester United slog Reading. (Foto: AP)
Nani blev kampens spiller på Old Trafford, da Manchester United slog Reading. (Foto: AP)

Manchester United med en bænket Anders Lindegaard stod overfor en overkommelig opgave i FA Cup'en, da Reading kom på besøg på Old Trafford, men det var først da den noget glemte Nani hev storstpillet frem, at Alex Ferguson kunne se sine tropper score de nødvendinge mål.

De røde djævle startede ellers som lyn og torden med en Ashley Young i et sprudlende spillehumør, men Federici i Reading-målet havde besluttet sig for, at i dag skulle modstanderne yde lidt ekstra for at passere ham.

De mange redninger betød at Manchester United ikke fik et hurtigt mål og lukket kampen tidligt, og det gav Reading tro på sagerne - dog uden af Premier League-oprykkerne kom til de helt store chancer. Tempoet faldt betragteligt og de første 45 minutter endte faktisk med at blive knap så underholdende, som de lagde ud.

Læs også:

Se også: Medie: Ferguson kan sælge Lindegaard

I omklædningsrummet havde Sir Alex Ferguson hældt en spand kul mere på sine udvalgte, og anden halvleg blev spil til ét mål - eller i hvert fald 38 af de 45 minutter.

I de 38 minutter hev Federici igen og igen en redning ud af ærmet, og kom keeperen ikke i vejen kom en gæstende forsvarer sin målmand til hjælps. Det holdt længe, men ikke hele vejen. I det 69. minut var det en storspillende Nani, der fik passeret Federici på en kort afslutning i feltet, og bare tre minutter senere øgede Chicarito til 2-0 - på oplæg fra Nani.

Se mere:

Se også: Lindegaard: United har været en succes

Så åndende hjemmebanepublikummet lettet op. Nu var kampen lukket - troede de.

For i det 82. minut fik McAnuff nemlig reduceret lidt mod spil og chancer, men McAnuff tænkte hurtigt da Chris Smalling kiksede i forsvaret.

Pludselig var det Reading, der pressede på for en udligning - og i overtiden var det da også tæt på, da Federici sneg sig med op på et hjørnespark og skabte forvirring i Manchester Uniteds felt.

Satsningen lykkedes dog ikke for Reading, der måtte forlade Old Trafford og FA Cup'en med et nederlag på 2-1.

Manchester Uniteds næste modstander bliver vinderen af Middlesbrough og Chelsea.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere