Terry: Jeg får svært ved at kæmpe mig på Chelseas hold

Chelseas mangeårige anfører John Terry føler sig ikke selvskrevet til en startplads i Chelseas midterforsvar.

John Terry har i mange år været selvskrevet i Chelseas startopstilling, når han er skadesfri, men sådan er det ikke længere.

Den 32-årige midterforsvarer accepterer, at manager Rafael Benitez i øjeblikket foretrækker at bruge Gary Cahill og Branislav Ivanovic.

- Jeg er ikke dum. Jeg har været uden for med en skade i fire måneder, og de to andre har gjort det rigtig godt, så det bliver svært for mig at komme med igen, siger John Terry ifølge AFP.

Kun tre gange har forsvarsgeneralen været en del af startopstillingen under manager Rafael Benitez, der har været i Chelsea siden slutningen af november.

- Selvfølgelig vil jeg gerne spille kampe. Manageren behøver ikke at stille mig det spørgsmål, for han kender svaret.

Læs også:

Se også: Pokalbrag venter i Manchester

- Jeg har ikke til hensigt at banke på managerens dør. Jeg respekterer de andre spillere, og jeg skal kæmpe for min plads ligesom alle andre. Jeg synes, at det er vigtigt, at jeg får slået det fast.

- Når man har spillet fast gennem 10 år, så er det ikke, fordi det bare er sådan. Man skal spille godt, træne godt og imponere sine trænere, siger John Terry, der fortæller, at Benitez endnu mangler at se ham på toppen.

- Det mest frustrerende har været, at jeg ikke var fit og ikke kunne imponere ham, da han kom til klubben. Jeg fik ikke vist ham, hvad jeg kan.

- Jeg mangler stadig at få vist noget, og han har ikke set mig på 100 procent, fastslår John Terry.

Måske er der en åbning på vej for midterforsvareren, der søndag var i startopstillingen, da Chelsea slog Brentford med 4-0 i FA Cuppen. Terry krydrede endda startpladsen med kampens sidste scoring.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere