Premier League-lama undskylder spytklat

West Bromwich Albions Goran Popov ked af, at han i weekendens kamp mod Tottenham spyttede efter Kyle Walker

Goran Popov undskylder den spytklat mod Kyle Walker, der kostede ham et rødt kort i søndagens kamp mellem West Bromwich Albion og Tottenham
Goran Popov undskylder den spytklat mod Kyle Walker, der kostede ham et rødt kort i søndagens kamp mellem West Bromwich Albion og Tottenham

West Bromwich Albions Goran Popov undskylder nu den spytklat, der gav ham et tidligt bad i søndagens kamp mod Tottenham.

Kort efter pausen spyttede den makedonske forsvarer efter Spurs' Kyle Walker og blev udvist for sin ugerning.

Popov gav samme aften en undskyldning på Twitter, og nu fortsætter han på West Bromwich Albions hjemmeside med at sige undskyld til alt og alle.

- Jeg vil sige et stort undskyld til alle. Først til manageren, fordi han var så vred efter kampen. Hvis jeg havde været i hans sted, ville jeg have reageret på samme måde.

- Men jeg vil også undskylde over for alle spillerne, for kampen ændrede fuldstændig karakter, da dommeren viste mig ud, siger Popov, der lod mundvandet flyde efter en mindre pæn ordveksling med Walker.

Se også:

Goran Popov tabte sutten og spyttede efter Kyle Walker. (Foto: Screendump fra tv-indslag) Premier League - 4. feb. 2013 - kl. 13:21 TV: Rasende træner væmmes over spyttende spiller

- Vi sagde lidt til hinanden, men det var ikke noget slemt. Det var den slags, der sker 10-15 gange i løbet af en kamp. Det var ikke min intention at spytte på ham, selv om det så sådan ud, siger Popov, der også undskylder over for tilskuerne og Kyle Walker.

- Når jeg får Kyle Walkers nummer, vil jeg ringe til ham og sige 'jeg er ikke den slags spiller, jeg ønskede ikke at gøre det - stort undskyld'

- Jeg har ikke sovet så godt de seneste to-tre dage. Jeg er ikke den type spiller, og i morgen vil jeg holde et møde, hvor jeg siger undskyld til alle, der arbejder i denne klub.

Læs også:Popov kan se frem til tre kampes karantæne for udvisningen i opgøret, som West Bromwich Albion endte med at tabe 0-1.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere