Gerrard snupper landsholdstitel

Liverpool-anføreren er for anden gang kåret som årets engelske landsholdsspiller

Liverpool-anfører Steven Gerrard scorede to gange søndag. Først et mål for Liverpool, derefter titlen som årets engelske landsholdsspiller.
Liverpool-anfører Steven Gerrard scorede to gange søndag. Først et mål for Liverpool, derefter titlen som årets engelske landsholdsspiller.

Steven Gerrard havde en forrygende søndag.

Først scorede Liverpool-kaptajnen et fremragende langskudsmål mod Manchester City, derefter blev han kåret som årets engelske landsholdsspiller.

Det er brugerne på det engelske fodboldforbunds hjemmeside, der har stemt 32-årige Gerrard ind som bedste englænder i 2012, og det er anden gang, at landsholdsanføreren snupper den titel. Første gang var tilbage i 2007.

Læs også:

Pepe Reina havde svært ved at finde en grimasse ved 2-2-målet. Det havde Sergio Aguëro ikke. (Foto: PA) Premier League - 3. feb. 2013 - kl. 19:13 Målmandsdrop kostede Liverpool sejren

- Det betyder meget for mig, når du ser på kvaliteten på spillerne i truppen. At blive udpeget til at få en individuel hæder er en bonus og noget, jeg er virkelig glad over, siger Gerrard og fastslår, at det har gjort godt for selvtilliden at få anførerbindet.

Steven Gerrard, der spillede et godt EM, henviste Manchester Uniteds Danny Welbeck og Chelseas Ashley Cole til henholdsvis anden- og tredjepladsen i afstemningen.

Læs også:

Se også: Gerrard øjner Beckhams landskamprekord

Titlen som årets U21-landsholdsspiller gik til Gerrards holdkammerat i Liverpool Jordan Henderson.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere