Målmandsdrop kostede Liverpool sejren

Pepe Reina tog mod slut i kampen mod Manchester City en forfærdelig beslutning, der kostede Liverpool sejren

Der var masser af mål og top-underholdning på programmet, da Manchester City og Liverpool delte i porten efter 2-2 på Etihad Stadium.

To aggressive og offensivt indstillede mandskaber stod godt til hinanden og et uafgjort resultat var helt i orden.

Liverpool styrede egentlig mod sejren, men en usædvanlig fejl af målmand Pepe Reina kostede´'The Reds' tre point.

Med 10 minutter igen jagtede spanieren helt håbløst en lang bold mod hjørneflaget, men sprint er nu engang ikke keeperens spidskompetance. Derfor måtte han se sig overhalet af Sergio Aguëro, der fra en helt umulig vinkel fik drejet bolden ind til 2-2.

Læs også:

Se også: Liverpool-stjerneskud sigtet for vold

Noget af en bet for blandt andre Daniel Agger, der spillede hele kampen i Liverpools forsvar - først i det centrale forsvar og siden som venstre back. Og selv om han egentlig spillede en godkendt kamp, så var der alligevel hans aftryk på kampens første mål, der tilfaldt hjemmeholdet.

De havde i kampens start et par gange testet Pepe Reina i Liverpool-målet, men spanieren måtte kapitulere efter 23 minutter.

Der brød James Milner igennem på venstre side og sendte bolden fladt ind foran mål, hvor Daniel Agger kom for sent. Det gjorde Edin Dzeko ikke, og bosnieren kunne uden problemer bringe Manchester City foran.

Læs også:

Se også: Mancini klar til stort sommer-indkøb

Noget af en våd klud i hovederne på Liverpool-spillerne, der indtil da faktisk havde tegnet sig for flere nærgående forsøg.

Specielt var Luis Suarez og Daniel Sturridge i hopla, og det var da også Sturridge, der sendte Liverpool tilbage i kampen godt fem minutter senere.

Efter en chance skabt af Suarez fik Citys Javi Garcia slet ikke sparket bolden væk. Den ente hos Steven Gerrard, der stille og roligt sendte den ind centralt til Daniel Sturridge. Stille og roligt tog Sturridge det langt fra. Med et tørt hug hamrer han bolden forbi Joe Hart og skabte balance i regnskabet.

Læs også:

Se også: City må undvære anføreren i tre uger

Efter pausen fortsatte det underholdende spil med åbne chancer i begge lejre.

Det blev dog gæsterne, der godt halvvejs i halvlegen kunne tage armene over hovedet først.

Her brød José Enrique i venstre side og sendte en bold ind over. Den blev clearet af en City-spiller, men røg uheldigvis for ham lige ud til Steven Gerrard. Og Liverpool-anføreren viste, at han altså stadig kan ramme en bold. Med et tørt hug knaldede han bolden i mål til 2-1, og så lurede overraskelsen - indtil Reina altså fik forpurret den.

Læs også:

Se også: Liverpool-manager sviner sine spillere

Det uafgjorte resultat kan ingen af klubberne sådan set være tilfreds med. Manchester City mistede et skridt i mesterskabskampen, hvor de nu er ni point efter Manchester United, mens Liverpool med et point stadig er seks point væk fra Everton på femtepladsen, der udløser billet til Europa League.

1 af 3 Steven Gerrard lignede en matchvinder, da han bragede Liverpool foran 2-1. (Foto: AP)
2 af 3 Edin Dzeko var på pletten til 1-0 - lige for næsen af Daniel Agger i øvrigt. (Foto: AP)
3 af 3 Pepe Reina havde svært ved at finde en grimasse ved 2-2-målet. Det havde Sergio Aguëro ikke. (Foto: PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere