Bale bankede West Bromwich

Tottenham i angriber-krise kan takke Gareth Bale for en 1-0-sejr over WBA - og fortsat tro på en absolut topplacering

Gareth Bale var kampens helt store profil, og waliseren stod da også for Tottenhams eneste og sejrsgivende mål. (Foto: PA)
Gareth Bale var kampens helt store profil, og waliseren stod da også for Tottenhams eneste og sejrsgivende mål. (Foto: PA)

Tottenham-manager Andre Villas-Boas har et problem - men det ser også ud til at han har en løsning.

Problemet er mangel på angribere - løsningen hedder Gareth Bale.

For den walisiske superspiller viste i dagens Premier League-kamp mod West Bromwich Albion, at han er Tottenhams vigtigste spiller. Det var fra hans fødder, at det uventede gang på gang kom, og det var da også lige efter bogen, at han blev matchvinder med kampens eneste scoring.

Læs også:

Se også: Tottenham henter Everton-fan

Flere gange havde han udefra testet Ben Foster i WBA-målet, men midtvejs i anden halvleg måtte han strække våben. Bale hamrede bolden i nettet efter en kamp, der indtil da havde svinget frem og tilbage.

WBA, uden angriberen Peter Odemwingie, der i transfervinduets sidste timer gav den som QPR-spiller og derfor har fået et par dage uden fodbold til at tænke over tingene, var i kampens start bedst hjemme på The Hawthorns, mens Tottenham-spillerne anført af Bale kun i glimt viste Tottenham-spillerne deres farlighed.

Og da Jermaine Defoe kort inden pausen trådte kraftigt forkert på sin venstre fod og måtte lade sig skifte ud, havde London-klubben blot en enkelt angriber i skikkelse af Clint Dempsey tilbage i spiller-truppen.

Andre Villas-Boas reagerede ved at sende midtbanespilleren Lewis Holtby, der netop er kommet til fra Schalke, i spil, så Bale i stedet kunne flagre endnu mere frit.

Læs også:

Se også: Transfer-torsken blev sendt hjem

Det var nu ikke derfor, at kampen blev totalt overtaget af gæsterne.

Den kendsgerning må hjemmeholdets Goran Popov også tage en del af æren for. I et skænderi med Kyle Walker i anden halvlegs start satte han trumf på med at sende en spytklat i retning af Tottenham-spilleren, så dommer Mark Clattenburg helt korrekt præsenterede makedoneren for det røde kort.

Med sejren cementerede Tottenham sin fjerdeplads i Premier League blot et enkelt point efter Chelsea på tredjepladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere