Laudrups drenge skuffede i London

Swansea evnede stort set ikke at skabe chancer på udebane mod West Ham

Pablo Hernandez illustrerer, hvor svært Swansea havde det lørdag eftermiddag på Upton Park. (Foto: PA)
Pablo Hernandez illustrerer, hvor svært Swansea havde det lørdag eftermiddag på Upton Park. (Foto: PA)

Det blev ikke til otte kampe i træk uden nederlag i Premier League for Michael Laudrup og Swansea, og det blev heller ikke underholdning i Laudrupsk klasse, da waliserne lørdag måtte se sig slået med 1-0 på Upton Park i London, hvor West Ham tog imod.

Swansea kombinerede sig som sædvanlig godt frem ad banen med især Pablo Hernandez på fløjen som omdrejningspunkt, men det blev mestendels ved småspillet - chancer blev der ikke skabt mange af mod den fysisk bastante West Ham-defensiv.

I den anden ende havde Laudrups tropper omvendt vanskeligt ved at styre Andy Carroll og ikke mindst portugisiske Ricardo Vaz Tê på hjemmeholdets højre kant.

West Ham skabte et par enkelte chancer i en søvndyssende 1. halvleg, mens Swansea først rigtig viste, at de var med, da Michu brændte et par fornuftige muligheder efter en times spil.

Først fik den målfarlige spanier taget for langt et træk i feltet og skød over fra spids vinkel, og et par minutter senere headede han over i en position, hvor han tidligere på sæsonen ville have garnet.

Og så gik det pludselig galt i den anden ende, da Liverpool-lejesvenden Andy Carroll rystede sin opdækning af ved et hjørnespark og steg op på kanten af det lille felt og pandede bolden i mål med 12 minutter tilbage.

Udover en enkelt paniksituation i West Hams forsvar evnede Swansea ikke at skabe chancer til udligning, og dermed inkasserede Laudrup det første nederlag i Premier League siden 16. december.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere