Hov, Laudrup - hvor blev angriberen af?

Det lykkedes ikke for Michael Laudrup at finde en afløser for Danny Graham

Laudrup mangler en angriber (Foto: AP)
Laudrup mangler en angriber (Foto: AP)

Michael Laudrup har fået masser af ros for sin ageren på sommerens transfervindue, hvor danskerens nyindkøb som Michu, Jonathan de Guzman, Chico Flores og Pablo Hernandez alle har gjort en forskel på Swansea-mandskabet og har været en vigtig faktor i klubbens foreløbige succesrige sæson.

Men vinterens netop overståede transfervindue høster næppe ligeså mange anerkendende ord. Danskeren er formentlig selv helt tilfreds med forløbet af dagen i går, hvor det ikke lykkedes at finde en erstatning for Danny Graham, der i går blev solgt til Sunderland.

Læs mere:

Se også: Farvel og tak, Hr. Laudrup

Flere navne var i spil, hvor især QPR's angriber James Mackie i går rapporteredes på vej til Wales. Også Stokes Kenwyne Jones og Manchester Citys unge svensker John Guidetti blev bragt i spil. Men intet skete, og det betyder umiddelbart, at der kommer endnu mere pres på Michu i rollen som forreste angriber.

Den manglende angriber-erstatning betyder sandsynligvis også, at den israelske angriber Itay Shechter, der indtil videre ikke har vist sig som en nævneværdig forstærkning, efter han kom til klubben i sommer, kan se frem til mere spilletid.

Se også:

Se også: Laudrup: Læste om mine nye spillere i avisen

Laudrups eneste forstærkning i januars transfervindue, den belgiske lejesvend Roland Lamah, kan muligvis også bruges helt fremme, men allerede nu tegner der sig et billede af, at Michu skal bære ansvaret for klubbens angreb igennem foråret, og mon ikke Michael Laudrup sidder og krydser fingre for, at hans spanske indkøbshit holder formen og ikke mindst holder sig skadesfri i resten af sæsonen.

Der skal dog tages forbehold for, at ikke alle klubskifter nødvendigvis er blevet offentliggjort endnu, og at der derfor fortsat er en lille mulighed for, at Swansea har nået at hente en ny angriber til klubben.

Hvis det sker, kan du selvfølgelig læse om det her på ekstrabladet.dk.

Selvom det danske transfervindue er lukket med indgangen til februar, er der stadig mulighed for at skifte væk fra eksempelvis Superligaen.

På listen nedenfor kan du danne dig et overblik over deadline i de forskellige lande.

  • 1. februar: Tyrkiet
  • 8. februar: Serbien
  • 15. februar: Schweiz
  • 27. februar: Rusland
  • 28. februar: Polen
  • 1. marts: Ukraine
  • 2. marts: Kina
  • 2. april: Sverige
  • 5. april: Norge
  • 15. april: USA

Kilde: Tipsbladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere