Laudrup holdt nullet igen

Swansea kunne ikke score på Stadium of Light og måtte nøjes med en trist nulløsning mod Sunderland

Swansea skulle bygge videre på deres succes i Premier League, men efter en alt andet end spændende fodboldkamp i Sunderland bliver det en af de små byggesten, som entreprenør Laudrup kunne smide på sit mesterværk.

Første halvleg var en stor Swansea-dominans, hvor det ikke så ud til at Sunderland skulle få stoppet sine problemer i denne sæson. Michael Laudrups spillere fik bolden til at glide ubesværet rundt og fik tilspillet sig flere chancer, uden at det dog blev til de helt åbne af slagsen.

Tættest på at få scoret åbningsmålet var Michu efter 13 minutter, men den ellers så målfarlige spanier fik ikke scoret og afslutningen blev rettet af til et hjørnespark.

Derefter var der stille foran målene i begge ender, indtil en ellers anonym Michu fik chancen igen. Men som med sin første chance måtte Michu igen se sit forsøg blokeret.

Læs også:

Se også: Laudrup: Nej til spillerindkøb

Laudrup kunne fra bænken se sit hold have et klart overtag i boldbesiddelse, men det blev altså ikke de store chancer som Michu og Co. kom til.

Bedst som man sad og forventede det samme kampbillede efter pausen, havde manager Martin O'Neill fået sparket lidt liv i sit hjemmehold, der kom ud med en helt anden gejst og indstilling efter teen. Pludselig var det Sunderland, der dominerede på Stadium of Light. Men ligesom Swansea i første halvleg havde Sunderland store problemer med at tilspille sig de store og oplagte målchancer.

Efter 20 minutter af anden halvleg begyndte Swansea at få bedre fat i kampen igen, men både Sunderland og Swansea kunne kun komme til afslutninger på langskud eller frispark - ingen af dem farlige for hverken Tremmel eller Mignolet i hvert sit mål.

Se mere:

Se også: Laudrup-angriber: Jeg vil væk

Ti minutter før tid så det dog endelig ud til, at der skulle falde noget, der lignede en afgørelse. Swansea kom af sted i en kontra, da Dyer opsnappede en bold på midten af Sunderlands banehalvdel. Den sendte han ud til Michu, der tog et par træk og endte på baglinjen, hvor han spillede skråt tilbage til en helt fri Dyer, der selv var løbet i position. Dyer misbrugte dog den store chance, og så var vi lige vidt.

I overtiden fik sidste års Swansea-topscorer Danny Graham chancen fra tre meter, men på helt uforståelig vis fik han misbrugt den kæmpe chance.

Med det lidt triste 0-0-resultat ligger Swansea stadig på en flot ottendeplads, samme pointal som Liverpool, der har den tidligere Swansea-manager Brendan Rodgers i trænersædet.

0 kommentarer
Vis kommentarer