Chelsea floppede igen - United trækker fra

Chelsea smed igen en sikker føring væk mod en oprykker

Reading hev det ene point i land mod Chelsea. (Foto: PA)
Reading hev det ene point i land mod Chelsea. (Foto: PA)

Tidligere på måneden fik Chelsea sat en ellers sikker 2-0-føring over styr mod Southampton, der fik sikret sig 2-2 og sat flere grå hår i hovedet på Chelsea-manager Rafael Benitez.

I dag gjorde Reading så præcis det samme. Chelsea var foran 2-0, men oprykkerne fik taget sig sammen og igen måtte Benitez tage til takke med 2-2. Mata og Lamaprd havde bragt London-holdet foran, men på to mål i de sidste tre minutter af Readings Adam le Fondre fik Brian McDermotts udvalgte kæmpet sig til et vigtigt point i bundstriden.

Læs også:

Se også: Arsenal indhentede Liverpool-føring

Everton fik tre point hjemme på Goodsion Park, hvor Leighton Baines blev dobbelt målscorer i 2-1-sejren over West Bromwich. Shane Long reducerede for gæsterne.

Manchester United var på en på papiret let opgave hjemme mod Southampton, men sydenglænderne har voldt flere hold problemer i denne sæson. Sådan gik det også på Old Trafford, hvor Jay Rodriguez bragte Southampton foran, efter noget der lignede et lille drop fra David de Gea. Spanieren tøvede med at komme ud til en lidt kluntet tilbagelægning fra Michael Carrick, og så var det som så mange gange før i denne sæson op ad bakke for Manchester United.

Se mere:

Se også: Dagens rygter: Villa på vej til City

Wayne Rooney havde dog taget målstøvlerne på til aften, og med to scoringer fik han bragt de røde djævle på vinderkurs, men sejren skulle hives i land med det yderste af neglene. Southampton kæmpede nemlig det bedste, de havde lært og fik i de sidste 20 minutter lagt et tungt pres på David de Geas mål.

Der kom dog ikke flere scoringer på Old Trafford, og med de tre point er Manchester United igen syv point foran Manchester City, der spillede 0-0 mod QPR tirsdag aften.

På Carrow Road fik Tottenham kun 1-1 mod Norwich, mens Fulham hjemme slog West Ham med 3-1. Liverpool og Arsenal spillede 2-2 på The Emirates i London.

0 kommentarer
Vis kommentarer