Laudrup: Nej til spillerindkøb

Den danske manager vil kun hente spillere på lejeaftaler

Det er for sent at købe spillere, mener Laudrup (Foto: AP)
Det er for sent at købe spillere, mener Laudrup (Foto: AP)

Torsdag midnat lukker det internationale transfervindue, og næsten traditionen tro plejer det at være nogle hektiske timer for mange klubber i timerne op til deadline.

Selvom Swansea er blevet kædet sammen med flere spillere, ikke mindst Stokes angriber Kenwyne Jones, så forventer klubbens manager ikke, at det bliver et par travle dage. Michael Laudrup afviser, at klubben så sent i transfervinduet vil ud og købe spillere. Derfor ligner den nuværende Swansea-trup det hold, der skal føre waliserne succesfuldt gennem foråret.

Se mere:

Se også: Laudrup-angriber: Jeg vil væk

- Jeg er tilfreds med mit hold. Hvis vi henter spillere ind, så vil det være for at forstærke styrken på vores hold, og det er meget svært at gøre i januar. Vi vil alle have spillere, der spiller regelmæssigt i deres klubber, og i januar vil holdene ikke af med sådanne spillere.

- I nogle tilfælde vil en klub måske sige; 'okay, måske kan vi aftale noget'. Men selv da siger de, at man skal betale ekstra for spilleren. Det betyder mange flere penge, men hvorfor bruge dem, hvis du er i en god position. Hvis vi havde 19 point i stedet for 33, så ville jeg måske kigge anderledes på det, fordi vi så blev nødt til at kæmpe mod nedrykning, men vi vil ikke købe nogen spillere nu, siger Laudrup til thisissouthwales.co.uk.

Hvis der kommer spillere til, så bliver det ikke på permanente aftaler, afslører Laudrup.

Se mere:

Se også: Laudrup og Swansea i gigant-triumf

- Hvis nogen kommer til, så bliver det på en lejeaftale. Vi vil ikke købe nogen, fordi det at købe nogen d. 31. januar lugter af en panikløsning, og vi er absolut ikke i panik. Hvis man virkelig ønsker en spiller og har en hel måned til at få ham, hvorfor så vente til sidste øjeblik? Jeg ved, at ting kan ske i sidste øjeblik, men jeg tror, at det vil være ret stille og roligt for os, erklærer den danske succes-manager.

Swansea havde ellers tidligere givet udtryk for, at de ville forstærke sig i dette transfervindue, men Laudrup har kun hentet belgiske Roland Lama i vinterens transfervindue. Han har skrevet en 18-måneder lang lejeaftale med Swansea.

0 kommentarer
Vis kommentarer